kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Selam gençler , Bu YGS (bildiğimiz ÖSS di mi bu , adı ygs mi oldu :D ) 2012 ye bi gireyim diyorum . Bi ara her sene değişiyordu takip edemedim , nedir şu an sistem hızlıca nereden öğrenebilirim ? -Sınav kaç aşamalı ? -Puanlama sistemi nasıl ? Mat1-2 falan gibi olaylar vardı , hangi puan türünü ney etkiliyor ? -Katsayı olayı ne oldu ? Sayısalcıyım ama , hukuk bölümü için ea düşünüyorum , avantajım muhakkak yoktur de bir dezavantajım var mı puansal olarak ? Bir de daha önemlisi , master a başvurucam mecburen yazın , askerlik uzasın diye , lisans+lisansüstü kayıda müsade ediliyor mu , tüzük olarak bilginiz vr mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 ösym sitesinde bütün sorularının cevabının olduğu pdf klavuz var. ya üşenmeyip bakarsın ya da ömür boyu burada cevap bekler durursun. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 puanlama sistemini pek bilmiyorum ama iki aşamalı ygs-lys.biri mart biri haziran olması lzm bu sene bende bi giricem.bakalım yoksa asker gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Kuzenimle inatlaştık kim daha fazla fizik neti yapar diye. Aradan geçen 8 seneye rağmen biçerim dedim. Umarım rezil olmam. Sınav formuna baktım şöyle bir. 2011 de girmeyenler ösym merkezi falan diyor. şimdi benim şifrem var. Direk ordan başvuru yapamam mı parayı yatırsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 önce 35 lira yatırıyosun sonra okula gidip kayıt yaptırabiliyosun katsayı olayı kalktı yani eger basarılıysan sayısalcı olarak hukuk kazanman cok zor degil sınav 2 asamalı nisanda ygs haziranda alanına göre 4 tane fln sınav var iste sen edebiyat ve mat-fen sınavına giriceksin öyle yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 LAN! herkes benim yazmamı beklemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 yüksek lisans , lisans aynı anda müsade etmiyorlarmış . Katsayı kalktıysa hiç sorun değildi aslında . Özel bir üni de yerleşebilirdim burslu , olmadı istanbul üni falan da , aynı anda ikisini yapamama durumu olmadı. Değişik bir sistem yapmışlar , nisan da eski usüldeki birinci bölüm sorularını soruyolar. Sonra mat2 , fen2 soz2 falan haziran da ayrı ayrı günlerde giriyorsun . TM 2 için , mat2 ve tr-edebiyat2 seanslarına girmen lazm .. Amma karıştırmışlar meseleyi ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Red said: puanlama sistemini pek bilmiyorum ama iki aşamalı ygs-lys.biri mart biri haziran olması lzm bu sene bende bi giricem.bakalım yoksa asker gogo lisans bitirmedin mi ki sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 terk eyledim.gerçi keyfi olarak bi terkediş hikayesi değil.hali hazırda 2 senelik mezunum .ama malum 15 ay askerlikten dolayı tekrar okumayı düşünüyorum. falan uzun hikaye ama öss nin mudavimiyim ya düzenli olarak giriyorum 2004 ten beri sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 hahah öss bağımlısı :) DGS falan yaramıyor mu sana ? Mal gibi gittik mezun oldu ya , hem tecil ettiricem o hakkım gidicek , hem de bi lisans üstüne girmem gerekicek şimdi.. Hukuk fakültesine girip , soyle 6-7 seneye yaya yaya da hukuk okumak istiyorum ,istediğimi yapamayıp , diğerlerine koşturucaz her zmnki gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Bende girmeyi düşünüyorum bu sene benim durumda Red gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 13 Ocak sanırım bu arada son gün başvurular için . Unutmasın girecek arkadaşlar . Para yatırıp , foto ve kafa kağıdıyla etraftaki lise/kolej/üni lerden başvuruluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Yaza 4 yilliktan mezun oluyorm Ne olur ne olmaz diye acik ogretime girip askerligi tecil ettirmeyi dusunuyorum. o 2 yillik tecil hakkimi simdi kullanmak istemiyorum daha Acik ogretime girince askerlik tecil oluyor degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 bu arada internetten başvurucam ben o kağıdın çıktısı yeterli miydi başka kağıt geliyor muydu eve unuttum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 xetraynex said: Yaza 4 yilliktan mezun oluyorm Ne olur ne olmaz diye acik ogretime girip askerligi tecil ettirmeyi dusunuyorum. o 2 yillik tecil hakkimi simdi kullanmak istemiyorum daha Acik ogretime girince askerlik tecil oluyor degil mi? Aöften 2.üniversite okuyanların askerliği tecil olmuyor sanırım. http://www.anadolu.edu.tr/aos/buro/aof_buro_hizmet.aspx Ama bu 2.üniversite direk diplomanı götürüp kayıt yaptığın Aöfe giriş türünün adıda olabilir. Eğer öyleyse direk össden girip kayıt olduğunda tecil ediyorda olabilirler. Ama bence etmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 benim kuzenim okulu bıraktı açıkögretime girdi.o konuyu hiç sormadım ama sanırım tecil oldu yoksa askere giderdi 28 yaşında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar