Theridone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 senko said: kültür mü deniz mi deniz çipurası el yaktı fakirliğime yandım. jaffa said: ahahah yedim yemez miyim eski ev arkadaşım foçalı babası da mandıracıydı :) seni kast etmedim ya, genel olarank dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 senko said: kültür mü deniz mi sen bu ayrımı yapabiliyormusun yerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 yedi gün olmuş belki ölmüşsündür, ama bir daha zehirlenirsen direk hastaneye git. orana burana serum takıyorlar ne acı ne dert kalıyor. yoksa ateş içinde debeleniyorsun evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 çoğu balıkta fark edemem ama çüprada bariz bir fark oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 sylvanas said: yedi gün olmuş belki ölmüşsündür, ama bir daha zehirlenirsen direk hastaneye git. orana burana serum takıyorlar ne acı ne dert kalıyor. yoksa ateş içinde debeleniyorsun evde. şimdi geçen ben bunu düşündüm zehirlendiğimde ama sormayı unutmuştum bak yine adsjhafd ya şimdi bu serumlardan biz alsak eve bikaç tane, saklama sıcaklığında vs. de saklasak, kendimiz takabilir miyiz ki acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar