jaffa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 NTV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 aynı tadı tutmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beygir Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Abi herşeyin organiği iyi diyorlar daha yapay çocuk yapmanın peşindeler sperm bankalarını koruyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 sperm bankasıyla alakası yok kısır erkeğin çocuğu olabiliyor bu şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 ortada erkek olması gerekiyor mu yoksa eşeysiz ürenebiliyor mu artık onu anlamadım tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Fareler üzerinde yapılan deney, testislerden alınan germ hücrelerinin laboratuvarda uygun şartlar yaratılarak sperm hücrelerine dönüştürülmesine dayanıyor. Spermlerin ana hücresi olan germ hücreleri uygun ortam sağlandığında tıpkı vücuttaki gibi olgunlaşıp sperm haline geliyor. Yani, erkeğin kısırlık yaşadığı durumlarda sperm bağışına artık gerek kalmayacak kökü yine erkekten alıncakmış ama işte vücudun sperme dönüştüremediği hücreleri doktor abiler halledicekmiş, sonrası tüp bebek olur muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 100-200 sene sonra savaşlar, ağır çalışma şartları, GDO-ilaç cart curt, toplumun yüklediği sorumluluklar, üzüntü-stres derken pek erkek kalmayacak zaten dünyada, kadınlar amazonlar gibi takılacak. Şimdiden hazırlığa başlamaları iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 epididim'den doku alınıyor. sonra kültürde olgunlaştırılıyo. sperm üretmesi stimüle ediliyo. erkeğin vücudunda artık problem neyse üretilemeyen sperm adamın dokusuna in vitro ürettiriliyo çok çok daha ilkelini yapıyodum. direk epididimden parça alıyodu doktor veriyodu bana. içinden olgunlaşmamış sperm hücresini alıp 16-18 saat falan bekletip onu enjekte ediyodum yumurtaya. bunlar o dokuyu alıp spermi kendileri üretecek. adamın spermi olacka yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 neden bütün internet haberleri loopa giriyor anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Eyvah türk feministleri bayram ilan eder şimdi SPERMLERİNİZE BİLE İHTİYACIMIZ YOK TAAAM MIAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 yapaya ne gerek var.veriyim ben bol bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 benjani said: yapaya ne gerek var.veriyim ben bol bol. Çoban cesmesimilanbu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Hayır dilek çeşmesi! Kız diliyosun oğlan diliyosun,, http://www.youtube.com/watch?v=ZL1dIhc54Gw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 ünemli olan niyet sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Smck ne ya böle kufurmuolurahahauehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 8D http://static.fjcdn.com/pictures/BOLVAR_cacd27_2448304.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 saplashaman said: benjani said: yapaya ne gerek var.veriyim ben bol bol. Çoban cesmesimilanbu SeaGle said: Hayır dilek çeşmesi! Kız diliyosun oğlan diliyosun,, jaffa said: ünemli olan niyet sdfs güne bunlarla başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 lan yapay spermle olan insan da yapay olur, oyle sey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 burnu aksın yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 http://troll.me/images/idiot-gaston/dafuq-is-dis-thumb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 abi bazılarındaki özgüvene hayret ediyorum ya,sanki düden şelalesi mübarek debisi saniyede 353535365 metreküp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konudışı garbage seviyelerine inmeye başladı gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 ahmedinejad said: aynı tadı tutmaz Wait a minute! How? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 "Tatar " said: 100-200 sene sonra savaşlar, ağır çalışma şartları, GDO-ilaç cart curt, toplumun yüklediği sorumluluklar, üzüntü-stres derken pek erkek kalmayacak zaten dünyada, kadınlar amazonlar gibi takılacak. Şimdiden hazırlığa başlamaları iyi olmuş "Tatar " said: üzüntü-stres derken pek erkek kalmayacak zaten dünyada, "Tatar " said: pek erkek kalmayacak zaten dünyada, "Tatar " said: erkek kalmayacak BRB TIME MACHINE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar