hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 beyler şöyle bir şey okudum da " Pilin sarji tam dolu iken hic bir zaman adaptor ile besleyerek kullanmamalisiniz. " bu ne ayak? benim batarya baya babaylarda olduğundan servisten yenisini istettim de bir de sağlıklı kullanmak için yapmak gereken bişiler daha yazmışlar ben 2 senedir bataryayı çıkartıp bi kere bile kullanmadım ondan mı acaba? siz böyle mi kullanıyorsunuz? :D
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Sarjdaysa pili cikart deniyo Bi de yeni biseyler cikmis pili %50 dolulukta saklamak daha uzun omurlu olmasini sagliyomus
benjani Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 ben hiç çıkarmadan kullandım, pil ömrü azaldı 45dk.
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 45 dk çok iyi. 4 yıllık bilgisayar 15 dk falan sürüyor.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 bilgisayar 2 yıllık falan benim hatta değil haziranda iki yıl olcak 1.5 falan işte ve açtığımda hata veriyor zaten bataya nanaylarda yeni al diye birde kafasına göre kapanabiliyor yani bazen 15dk duruyor bazen 2dk sonra fişten çektikten sonra kapanıyor vs. o yüzden yenisini yolladıklarında düzgün bakayım diyorum sonra odadan odaya geçip gelirken bile adaptör taşımak salaklık oluyor panpalar
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 2 senede tarif ettiği gibi kullansan yine düşcek bataryanın ömrü o yüzden raadol teşekkürle rhepsiburada
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Bataryanın ömrü sınırlı ya. İstersen takla at ömrünü uzatıcam diye, nafile.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 neyse yollasınlar o zaman bare garanti bitmeden arada 1 tane daha isterim yedek durur sdfsdfs yok lan dark side değilim ben yapmam öyle
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 zamanında hp compaq laptopum vardı, 5. yılına girerken kuzenime verdim. en son şarjı 3 saat gidiyordu. şans meselesi pil işi.
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Ömrü uzasın diye pilsiz kullanıyordum. Notpad'de 2 saatlik bir dilekçenin sonuna gelmiştimki elektrikler gitti fatality yedim o günden beridir piliyle kulanıyorum.
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 pilin omru her turlu bitiyo, maymunluga luzum yok.
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 paran varsa bayarya filan kasmıyacaney aga
Öne çıkan mesajlar