Mel_Legacy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 merhaba ben evde server açmak istiorum ama lvl sistemini bulamıorum eğer bu konuda yardım edilirse çok sevinirim elinizde bu şekilde hazır bir server varsada olabilir yeterki server level li olsun ben onu istiyorum eğer böyle bir server varsa elinizde [email protected] adlı maile yollarmısınız yada forumlara cvp yazarmısınız bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arcadium Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 dostum script kısmında bulunuyor sindarin level sistemi olacak sanırım bi dene istersen[signature][hline][b]Herzaman Sizlerle Daha İleriye Arcadium U.O Arcadium U.O Msn:[email protected][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 evet elimde hazır level sistemi oturtulmuş server var ben 2 sene uğraştım sana vereyimmi hemen yoksa scriptleri tek tekmi gondereyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mel_Legacy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 denedim fakat sitesi açılmıor ya yardımcı olun lütfen bu şekilde bir server varsa elinizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mel_Legacy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 bana yollarsan çok sevinirim arkadaşım mail adresini yazmıştın yolarsan sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 bak ya birde gönder der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mel_Legacy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 mail adresin yazıyor yollarsan çok sevineceğimi bilmeni isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mel_Legacy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 ya neden ki ben manisada oturuyorum evde can sıkıntısından dolayı açacağım ve takılacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 yok yok kafayı atacam şimdi monitöre manisaya ulaşırmıki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mel_Legacy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 ya mail adresime yolluyacaksın ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arcadium Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 bilgi paylaştıkça coğalır bu konuyu gorunce cok sevindim insanların birbirlerine kırıcı değilde yardımcı olması nekadar güzel başarılar arkadaşlar[signature][hline]Herzaman Sizlerle Daha İleriye Arcadium U.O Msn:[email protected][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Arcadium what? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mel_Legacy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 ya bakın bu şekilde bir serverı 4 aydır arıyyorum siteyi yeni duydum hemen msj yollaım manisada 1 kişi dahi bilmior yapmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 http://www.paticik.com/scripts/showscript.php?no=757 çok iyi aramışsın zauhau 4 aaramada bunu bulamadın sen bunu 8 12 ayda anca uzantısını .scp yapar sonra 2 3 ayda bir Resync atarsın filan falan işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Yok abi bu adam çıldırmış. Adam 2 sene uğraşıp didindiği serverı sana mı versin[signature][hline]HaD£S® Komikalite - Bedava Asp Forum Desteği - Mizah ve Niceleri... Hiphop Türk Türkiyenin En Geniş Hiphop Müzik Sitesi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mel_Legacy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 arkadaşım yardımcı olmak istiyormusun acaba benim bu servera çok ama çok ihtiyacım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 birde gelen pm'ye bakın! | Mel_Legacy, 13 Ekim 2004 14:24 [ Yanitla | Sil ] -------------------------------------------------------------------------------- neden yollamak istemiyorsun acaba ne kadarda kibar istemiş amma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mel_Legacy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 ya arkadaşım ben serverı onlinbe yapacağım demiyorum ki evde takılıcam diorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arcadium Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Xharloan yardımını görünce cok sevindim bazı ınsanlar bakıyorumda yardım istiyen insanlara laf çarptırıyorlar vs. onu demek istedim[signature][hline]Herzaman Sizlerle Daha İleriye Arcadium U.O Msn:[email protected][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 said: Mel_Legacy, 13 Ekim 2004 14:30 tarihinde demiş ki: ya arkadaşım ben serverı onlinbe yapacağım demiyorum ki evde takılıcam diorum anlamadın galiba 2 sene uğraşıp didindiğin emek verdiğin bişeyi sen vermek ister misin?[signature][hline]HaD£S® Komikalite - Bedava Asp Forum Desteği - Mizah ve Niceleri... Hiphop Türk Türkiyenin En Geniş Hiphop Müzik Sitesi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mel_Legacy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 verdğin script de lvl atlama fln yok ben denedim quest point olayı da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mel_Legacy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 hadescik arkadaşım eğer aşırı derecede bilgim olsaydı bende yapardım ama aşırı derecede bilgim yok ve yardım istiyorum suç mu oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 euhehu adam iki sene kasmış yapman beaaaaaa biz daha oynamayı bilmezukken adam scp yazıyordu sen hangi akla hizmet istersin bakem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arcadium Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Hmmm,vardır fakat belki eventsları ayarlaman gerekiyordur benımde level sistemi hakkında bilgim yok yardım edemiyorum bu yüsden dolayı ...[signature][hline]Herzaman Sizlerle Daha İleriye Arcadium U.O Msn:[email protected][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 said: Mel_Legacy, 13 Ekim 2004 14:33 tarihinde demiş ki: hadescik arkadaşım eğer aşırı derecede bilgim olsaydı bende yapardım ama aşırı derecede bilgim yok ve yardım istiyorum suç mu oldu O adam anasının karnında mı öğrenmiş biraz kas kendini ve öğren oke[signature][hline]HaD£S® Komikalite - Bedava Asp Forum Desteği - Mizah ve Niceleri... Hiphop Türk Türkiyenin En Geniş Hiphop Müzik Sitesi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar