Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Kac zamandir bakiniyordum, sonunda bu arkadas da karar kildim, bamboo stylus; http://www.amazon.com/gp/product/B004VM0SE6/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER Bunun yanina not almak, karalama yapmak, yer yer todo tutmak ve benzeri isler icin bir app almayi istiyorum. Top purchase ne yazik ki turkiye app store da her zaman tutarli olmuyor ama bir kac tane app one cikmis. -Penultimate -Noteshelf -Notes Plus Bunlardan birini kullanmis var mi? Yukardaki stylus i aksama dogru siparis etmeyi dusunuyorum (amazon dot com dan), onu alma bak ben bunu aldim cok iyi yada malum yerden alma istanbul da surda surda mevcut seklinde bilgiler edinebilirsem ne mutlu bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 notes plus guzel, penultimate fena degil. ama yine de hicbiri istedigin kadar iyi calismiyor. o kalemin ucu oyle parmak gibi oldugu surece adam gibi yazi yazmanin imkani yok diye dusunuyorum. ben de okulda yardimci olur diye boyle bir combo aramistim yaz sonunda ama hayalkirikligi oldu sonuc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Ben alisigim stylus kullanmaya yazip cizerken o yuzden sorun degil. Notes plus da, yazip/cizme gecikmesi nasil? Tek merakim, bir kac app de inceledim, cok geriden takip ediyor render engine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 stylus olayı büyük yalan, bişiler yazıp çizmek için anca cpe tel no fln not edebilirsin. bu arada styluslar arasında fark var mı bu kadar ya, araştırdım fln diyorsun, al bi tanesini gitsin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Fark var. Ele oturmasi, agirligi, conductive malzemenin kalitesi/buyuklugu/omuru etc. Notes plus a bakayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 valla bu aletlerde ince iş yazı vs yapmak uğraştırıyor. işin kötü yanı alışınca yaparıö da diyemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 20milyona aldıydım ben bi sitilus kaybettim gerçi de kaybedene kadar memnundum ondan bayağı hani bu kadar pahalıya almak gerekir mi bilmiyorum, onun için dedim. bide bunların incesi yok demi hepsi standart büyüklükte uçları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Levie ince yazi degil benimkisi karalama ve annotation icin oncelikle, not alma icinde cok cok kaba da olsa ismi gorsun istiyorum. Senko bunlarin uclari farkli boyutlarda, atiyorum targus unki wacom bamboo stylus uniki kati buyuk hatta ucunda sefaf yuvarlak ortasi delik iletkenli stylus bile var, cesit cesit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar