Qui Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Shadow tank olarak kendime bir liste çıkarıyordum. Sizde hazırladıklarınızı ve bulduğunuz kaynakları yazarsanız faydalanırız. Görüğüm kadarıyla item isimleri şöyle: [Rev Eng. Prefix][+/- Artifact İsmi][Temel isim][Seviye ifade eden zımbırtılar]Prefix kısmı malzemeyi yaparken ne kadar başarılı yapıldığı ve prototype / artifact gibi alternatifleri ile ilişkili. Tamamen rev. engineering ile elde edilen takılardan oluşuyor.Rev. engineering için süper kaynak Artifact ismi iki tane sanırım: Mastercraft > Advanced. Bu rev. engineering ile elde edilmiyor anladığım kadarıyla.Temel isim dediğim kısım item'in en basit halinde bulunan statlar. Prefix ne kadar iyi hale gelirse o kadar ekleniyor. Prefix'ler şöyle; ----------------------------[ Leadership ---------------------------/- Tempest ---------------- Critical ---- Fervor -------------/-------------- Endowment -------------|--------------[ Supremacy -------------|---------------------------- -------------|--------------[ Exactitude -------------|-------------/- Anti-Armor Base Item -|- Redoubt --- General -------------|-------------- Veracity -------------|--------------[ ???????? -------------|---------------------------- -------------|--------------[ Vehemence --------------------------/- Rampart ---------------- Overkill --- Commander ---------------------------- Expert ----------------------------[ Hawkeye Base item isimlendirmeleri ile ilgili bir kaynak görmedim ama basit isimlendirme kuralları var. İçinde willpower geçenlerin listesi (kendine müslüman mode on): Aptitude: Endurance, willpower, power Force Wielder: Endurance > willpower Mettle: Endurance, willpower, critical rating Reinforced: Endurance, willpower, defense rating Resolve: Endurance Robust: Endurance, willpower, absorbtion Shrouded: Endurance, willpower, expertise ratingtorhead'den bakarken prototype takısını bulamadım. Onun yeri neresi biri aydınlatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar