cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 MAÇ PAZAR GÜNÜ; 8 Ocak 2012 19:00 - 20:00 8v8 göztepe gülbahçesi (sahil yolu 50.yıl tahran lisesi yanı) adam başı 8TL !! haraç sistemi geri döndü bozuk para getirsin herkes, 10 TL verenlerden 1TL daha fazla verenlerden 2 TL kesinti yapıcam para üstü verme derdini kaldırıyoruz ortadan, paralar biriksin=p yoklama başlasın belki gelirim diyenler perşembe akşamına kadar durumlarını netleştirsinler, aksi takdirde onlar yok sayılacaklar. yeni arkadaşlara garanti veremiyorum, açıkta kalma ihtimalleri olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 draco-hill-tolga-baki-sertac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 sezonun ilk maçına gelmek istiyorum. bakalım, görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 gelmenin yollarını arıyorum, ama son akşama denk geliyo, zorlardayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 yeni yil, abonelikler belki bitmistir. erkene almayi yine denesek mi ? geliyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Cumartesi söylesem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 @dreagloth: tamamdır abi, ama cuma haber verebilirsen daha kral olur @fizban: bana mayısa kadar turnuva var demişlerdi ama soralım yine de @kaspar: gelmeye çalış sen yine de abi @bitchofbat: ilk maçı kaçırmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 G-E-L-İ-Y-O-R-U-M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 geliyorum gs maçı pazar olmadığına göre mert de gelir..aksi durum olursa yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Su maclarin Avrupa tarafinda olani olsa ya. Gelirdim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Avrupa tarafından gelen birçok insan var. Kadıköy'den dolmuşla 10-12 dk falan sürüyor sahaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Avrupa tarafından gelen birçok insan var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Onur, Yiğit falan da vardı. Bathory de karşıdandı yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 5 dk.i çindeki 2. gif in, easy tiger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 3. yü bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 dracos kesin geliyorum dedi. BiTcH_oFBaT said: sezonun ilk maçına gelmek istiyorum. bakalım, görelimsen de gel. carsamba gunku hezimet tekrarlansin fsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Eser gelirse gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 arcane geliyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 dreagloth said: Eser gelirse gelirim şu an strese girdim. hafta sonu full çalışıcam. gene de gelmeye çalışıcam ya. bu aralar oynayasım da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 cavanagh dracos hill tolga baki sertac bitchofbat kaspar(?) kenshin fizban dreagloth khelben scheriff mert wishmaster arcane böle sanırım şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Eser gelirim dedi mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 dedi o zaman senin de soru işaretini kaldırıyorum eser gelirse geliyorum demiştin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar