throine Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 akademik hayatı bitecekken sosyal hayatı da bitecek şimdi. lol intihara kalkışan birine özelde de iş vermezler kolay kolay. suçlu değilsen iddialara karşı kendini savunursun, facebook'ta yazdığı yazı tam komediydi sonra bu intihar olayı direk ben bir bok yedim şimdi aptala yatıyorum izlenimi veriyor. sosyopatın teki işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 adamın arkası sağlam,hiçbir şey olmaz.Türkiye'de üniversiteler bürokratik dayanışma merkezleri olduğu için,hocaları da intihal'in dibini çıkarsa da arkasında durur,yök'de adamın arkasında durur,en fazla uluslararası yayın yapamaz ama ülke içinde prof bile olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 adamın arkası sağlam diyosun da EÜ pek sallamıyor adamı kaç kere başvurdum doçent yapmıyorlar beni diye ağlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 yav said: adamın arkası sağlam diyosun da EÜ pek sallamıyor adamı kaç kere başvurdum doçent yapmıyorlar beni diye ağlıyor o da daha torpilli adamların olduğunu veya doçentlik kadrosunun dolu olduğunu gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar