mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-laney-tf-200-69241554/detay http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-sx-gg1-std-hb-66600655/detay ilanlardaki şeyler sahibindenden satmayı tabi burdan almayı düşünen olursa kuzenim ilanı veren kişi amfi mükemmel cidden sadece azıcık tuş takımlarını temizlemek gerekiyo onun dışında daha yeni bakımdan geçti alet gitar da işte öyle temiz bi alet toplu alımlarda komiklikler şakalar tatlılıklar yapılır istanbul içi elden satış tercih sebebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 abi ben bu amfi lambalı diil diye biliyorum yanlış mı biliyorum acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 lambalı hatta lambasını yeni değiştirdik MADBOY saolsun lamba verdi bize :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 şuna up çocuk araba aldı borçları var para lazım alın kıyak yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 alın hadi :( edit: gitar gitmiş amfiye hayvan indirim var 400 tl amfi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 çükfi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 çükfi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 mulgear6 said: lambalı hatta lambasını yeni değiştirdik MADBOY saolsun lamba verdi bize :D Tam lambali degil, tek bitane preamp lambasi var, hybrid amplidir o yuzden. Lambali sayilmasi icin preamp ve power katinin tamamen lambali olmasi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar