SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Selam, Abim arabasını değiştirdi bugün, 2006 Jetta 1.6 Comfortline aldı. Bundan önce de 2000 borası vardı, tuşlarına fln alışırken bi sıkıntı çekmez diye düşündük çok yakın modeller olduğu için, ama havalandırma sistemi, klima tuşu fln bayaa değişik sdf. Normal havalandırmayı nasıl açabiliriz fln bulamadık sanırım. Aslında bulmuş da olabiliriz de, emin olamadık. Klima açılınca devrin oynamasından hareket edip doğruyu bulmaya çalıştık ahahah. Anlayacağınız panel tuşlarıyla ilgili sıkıntımız var, radyo ekranı vs onları da kurcalamamız gerek. O yüzden aracın klavuzuna başvuralım dedik ama sanırım aldığımız adamda kaldı. Gerçi adam bayaa tanıdık, yarın öbür gün eğer adamdaysa teslim alır da, 2 gün deli olmamak için varsa nette fln kılavuzu aradım ama bulamadım. Eğer bu tarz şeylerin toplandığı bi site fln varsa paylaşabilirseniz çok memnun olucaz ehüeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Araba olayında sadece kullanıcı olduğunuz belli =)) Social guruplara üye olmayı deneyin bu sefer. Çok yararını görürsünüz. http://www.google.com.tr/search?q=jetta+owners&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a İlk 10 site işini fazlasıyla görecektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Ben de şimdi o işe girmiştim aslında sfddgs Gerçi ben "armut piş ağzıma düş" istedim ama, sen "illa daldan koparacaksın armutu" diyosun :P Çok ilginç şeyler var bu kullanıcı forumlarında ya. Bu kadar beklemiyordum açıkçası sdf. İyice bi yardırayım bakalım, biçok faydalı bilgi çıkacak gibi eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Öyle... Benim opele birçok modül ekedim, pasifleri aktif yaptım ben mesela. Aracınla dost olursan, 2000 2500e taktıkları opsiyonları 20 25 tlye açabiliyosun, ekleyebiliyosun vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Selam, Havalandırma sistemini kullanamama ilginç bir durum :) Yukarıda yer alan 4'lü gruptan başlayalım (koltuk ısıtmaları es geçiyoruz): Sol üst: Havanın içeride sirküle edilmesi için. Sağ üst: Havanın cam diplerinden falan verilmesi için Sol alt: Havanın konsoldaki deliklerden verilmesi için Sağ alt: Havanın alttaki çıkışlardan ayaklara verilmesi içinSoldaki yuvarlak Üst: Ön cama yüklenip buğu çözmek için Alt: Arka cam rezistansı Çevirme: Sıcaklık ayarı sol taraf içinOrta yuvarlak Üst: Havalandırma sistemini açıp kapatma Alt: DUAL yazdığına göre 2 bölgenin farklı ayarlanması için sanırım Çevirme: Fan hızı ayarıSağ yuvarlak Üst: Havalandırmanın otomatik yapılması için Alt: Klima kompresörünün devreden çıkarılması için Çevirme: Sıcaklık ayarı sağ taraf için Yani böyle olur diye düşündüm ;) Ek görsel Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Para kendi bölümün diye niye böyle yapıyosun? ha? Ne güzel "cilala, parlat" öğretiyodum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 arkadaşlar böle bir çete var lüx arabları çalıyor sonrada kullanamıyor kullanam kılavuzu yedek anahtarı yok diye de okutamıyorlar piyasada da böle interntet topik açıp arabayı nasıl kullancaklarını filan öğreniyorlar SAHTEKARKLAR HIRSIZLAR ELiM aYaĞım titrEDi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Ahaha bu adam hakikatten çok Rerore ya sfsdags Bu arada teşekkür ederim paramecium, umarım birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde Rotweiler de yaptığın bu iyilikten örnek alıp bizi daha fazla çalışmaya sevketmez :P Bu arada, Econ tuşuna basınca normal havalandırmaya geçiyormuş sanırım. Öbür türlü klima. Sırf şu düğme karmaşası yüzünden babamın hilux un levyeli sistemine minnet duyuyorum ehüehüe, çart iye çekiyosun istediğini yapıyosun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Selam, ECON için klima kompresörü devreye girmiyor dersek daha doğru olur :) Bence gayet kullanışlı bir sistem. Ben VW grubunun havalandırma sistemi arayüzlerini seviyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar