Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 said: Aron-Caldwell, 23 May 2003 17:37 tarihinde demiş ki: Bol bol makarna ne sarelle ekmek ye bide bilgisayarın basından kalkma 1 hafta topac gibi olursun :)[hline]The-Hunter - Atlantic Özel hayatımın sırlarını forumlarda tartışmaya açılıcak yere SÖYLEME! :D [hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Bu arkadaşdaki sorun ne? Örenmek için tıklayın ----> [Bu mesaj Chemical tarafından 23 May 2003 23:57 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Chemical tarafından 23 May 2003 23:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 said: blackchaos, 23 May 2003 20:57 tarihinde demiş ki: Prawdan kurt çıkmış. Cidden eğer gıçınız kaşınıyorsa uyurken ağzınızdan salya akıyorsa sizde tenya olabilir. Hemen bi kaba zıçıp doktora götürüyorsunuz test ediyolar eğer tenya varsa ilaç veriyorlar sonra zıçıyorsunuz çıkıyor bağzen göz yuvalarından bile çıkabiliyor. Çok ciddiyim. Bende vamrı diye gittik orda doktor resimlerde göstermişti allahtan yoktu karının tekinden 1.5 metre tenya çıkmış öle dedi doktor amca praw senden kaç metre çıktı ?[hline]bla bla bla ... pull the tapeworm out of your ass HEY pull the tapeworm out of your ass HEY pull the tapeworm out of your ass HEY pull the tapeworm out of your ass.................HEY ya insanın nası iştahı olmaz ya ne demek iştahsızlık ben galiba her an herşeyi yiyebilirim kendimi tutmasam şimdi gidip rahatlıkla patlayana kadar yiyebilirim... *mutfağa doğru gözü kayar* :P[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Yemen yeterli :)[hline]tHe Original fi$h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 boyum 1.83 75kiloyum disardan bakinca millet zayif felan saniyo cünkü üst beden disinda heryerim zayif bacaklarim fln yüzüm..mesela bisi almaya gidince kiyafet felan adam bi pantalon werio bacagimdan gecmio deneyim derken adam dumur oluyo :D napiim bilmiorum sadece göbek war oda gitmio delircem ameliyat felan olcam 18 yasima gelince ya :D[hline]Chemical, 22 May 2003 23:41 tarihinde demiş ki: vampirlik içden gelir , sonradan olunmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kachack Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 bende biraz haywanim diyebilrm boyum 1.94 kilo 88 ama guzel duruo bende eger kilo almak istiosaniz kesinlikle kosu yapin insan cok acikio weya gures fln yapin :)[hline] haksizliga fuck you sssTT ses cikarma anla dogruyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Ayıptır ya Vallaha Ayıptır[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Kilo Almak için Bol , Bol; Hamur ürünleri , Yağlı Yiyecekler'den faydaLanmalısın Kısa bir Süre içinde Etkisini Görüceğine Eminim :)[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: Karakurt, 23 May 2003 20:12 tarihinde demiş ki: said: slayerrr, 23 May 2003 18:13 tarihinde demiş ki: Boyum:1.69-70 Kilom=47 BIRISI BANA YARDIM EDSIN I$TAM COK KAPALI HIC YEMEK YEMEK ISTEMIYOR CANIM ÇÖZÜMÜ NE SİZCE? *!açlıktan başı döner* vah vah, bizim de bir mustafa abi vardı aynı senin gibiydi, bişey yok sanıyorduk adam güle oynaya yaşıyordu, 3 gün sonra pat diye gitti dağ gibi adam.[hline]Est solarus oth mithas! hade len ben doktora gittim turb gibisin ma$allah bunyen cok kuvetli ama cok zayıfsın dıor adalar haret edıor naıhsusah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 bak kardeşim öncelik le TMBEŞL OLUCAKSIN Bol bol ŞEKERLİ GIDA KARBONHIDRAT VE YAĞ lı şeyler yiytceksin SKAIN AMA SAKIN SEBZE MEYVE YEME!!! bunukla 1 ay git 90 kilo olursun[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC edit: mesela ben şu anda kahvaltı yoktu salam yiyom ... macar... güsel... [Bu mesaj LethE tarafından 24 May 2003 12:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar