tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 iphone 3g aldım. bir arkadaştan aldım, ikinci el. bazı yerlerde çekmediğini söylemişti arkadaş ama bu bayağı abartıyor şu an. avea'da güzel çekiyor ama trcell hattımı takınca evin içnide bile çekmiyor bazen. avea değil trcell hattımı daha çok kullanıyorum ve o yüzden trcell in çekmesi hayati önem taşıyor. neden böyle bir şey yapıyor bu alet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Cevap sorunun icinde. Hatta ipucu vereyim; sorun telefonda degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 turkcell hem pahalı hem de izbelerde çekmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Turkcell genel olarak diger operatorlerden daha basarili yine. Yanlis hatirlamiyorsam 3g nin anteninde bir sorun vardı arkasında bir noktayı parmakla falan kapatınca cekmiyordu öyle bir muhabbet dönmüstü chip in sitesinde görmüstüm tam hatırlamıyorum hangi versiyonuydu iphone un. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 valla öyle sanırım. elime alınca gidiyor servis. masaya koyunca gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar