Trans Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 selamlar,database konusunda noob olarak bir soru sorayım dedim.benim elimde kişinin tc nosunu,o kişinin şu an yaşadığı yeri ve bir önceki yaşadığı yeri tutan bir tablom var.atıyorum son yaşadığı 10 yeri göstermek istesem,bunu nasıl yaparım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Sordugun sey tablonun tasarimi nasil olmali mi yoksa veriyi nasil bir sorguyla cekerim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 tasarım abi,1 tablo daha eklemem gerekte,o tabloda ne tutmam gerektiğini kestiremedim,yada siz olasanız ne yapardınız sorusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 tc no ve önceki yaşadığı yerleri tutman yeterli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Veri tablosu : id INT(11) auto_increment tckimlik INT(11) tarih DATE --gerekliyse Degisiklik tablosu id INT(?) auto_increment kisi_id INT(11) --foreign key kullanabilirsin sehir VARCHAR(?) tarih DATE Gibi bir yapi olabilir. Veri tablosuna o anda yasanan sehri de ekleyebilirsin ama bence gerek yok. Bir de Istanbul'da kim yasamis? gibi sorgular yapacaksan sehir alanina index ekle tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 @kozalak abi öyle saçma bi yapı yapmayayım diye sordum zaten :D @di tamamdır sağolasın,tam düşünüpte tasarlayamadığım olaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar