ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Bilgisayarı açarken "a disk read error occurred press ctrl+alt+del to restart" diye bi hata verdi. Ne kadar yeniden başlatsam da hep aynı sorun çıktı. Bios ayarlarını defaulta çevirdim bişey değişmedi. Laptopun fişini çekip kapattım tekrar denedim filan aynısı oldu sonra pili takıp denedim fişi tekrar taktım filan birkaç defa daha denedim ve sorun geçti şuan çalışıyo. Sorunun tekrarlama ihtimali yüksek mi? Birkaç yere baktım hard disk gidici olabilir filan demişler. Bu sorunun başka bi sebepten çıkma ihtimali veya sorunu düzeltmenin bi yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 kimse cevap yazmamış:'(( neyse, up. aynı hatayı tekrarladı birkaç defa. bazen de hiç sorun çıkarmadan açılıyo. açıldıktan sonra da hiç sorun çıkardığı olmadı(bazen yavaşlık oluyo ama bununla ilgilimidir bilemiyorum) pilin takılı olmasıyla alakalı değil sanırım, pil takılı değilken de ilk seferde çalıştığı oldu. acaba temassızlık filan var da ben pil takmak için çevirdiğimde temas ediyo filan mı diye düşündüm(evet, bu konulardan pek anlamıyorum). sorunu teşhis edebilecek, çözümü varsa söyleyebilecek birileri var mı? yoksa hiç uğraşmıyip bilgisayarcıya mı götürüyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Hirens boot cd indirip ordaki tool'lar ile bi tara bakalim disk'i. Ugrasirim dersen cd/dvd yerine USB stick'e yazip ordan da boot edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar