sheref Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 gmailde büyük bir güvenlik açığı olduğunu öğrendim herhangi biri herhangi sağlam bir password kombinasyon sistemi ile kolayca gmail şifrenizi tespit edebilir o sebele 2'3+56/8ygr# tarzı bi şifreleme öneriyorum sizlere..[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Xear |
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 kaynak?[signature][hline]And the Ra'd glorifies and praises Him
sheref Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 http://www.networkpunk.com/[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Xear |
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 cok oldu bu haber cikali, brute force ile kasip kiriyorlarmis da olme essegim olme, herhangi bir sifre de brute force duzgun hazirlanmis bi dictionary+algorithm ile kirilir (haa asir surer o ayri.)
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 onemli olan zaten google in belirli bir sayinin ustundeki denemeleri haberdar etmemsi falan acik o brute force programini yazan adamlar zaten google a direk haber vermisler[signature][hline]Silence in the studio!
kavel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 ya ben sınırsız denemeye izin vericem ama bide istediiniz kadar yıl brute force ile kıramicak adam diyorum. öyle bişey geliştirdim. zengin olur muyum şimdi :D[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me.
sharky Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Brute force bir program değil, bir yöntemdir. Kavel, Brute Force' u engellemenin ( ve/veya yavaşlatmanın ) o kadar çok yöntemi var ki :)[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 ya zaten bana göre biraz uğraşıldıktan sonra kasıp bulunamıyacak şifre yoktur nette o yüzden karışık şifre kullanmak ne biliyim... ama yine de karışık şifre kullanın[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Angelofdeath Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 şifre algoritmasında tek rakam kullanmak 7 haneli bir şifreyi çözen adam için saatlere mal olur. ne kadar öenmli accountlarınız varmış adam ne yappsın günlerini senin şifrei kırmaya harcayacak
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Koskoca google da örneğin kısa sürede 30 deneme yapıldıktan sonra ip ban koyan bi sistem yokmu yani? Birde dediği gibi, [email protected] diye email adresiniz yoksa korkmayın kimse sizi hacklemekle uğraşmaz =) Onun yerine secret questionları sağlam seçin daha mantıklı olur.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
sheref Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 bu güvenlik açığı kapatıldı bugün itibari ile.. :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 gerçekten böyle birşey varsa az buz bir açık değilmiş nasıl unutuldu hayret .[signature][hline]You hate me to say that i did not obey!!!
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 2 deneme arası zamanı min 5 saniye yap Brute Mrute işlemez. Adamın torunları belki passwordu görür ancak.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Öne çıkan mesajlar