Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gmailde büyük güvenlik açığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cok oldu bu haber cikali, brute force ile kasip kiriyorlarmis da olme essegim olme, herhangi bir sifre de brute force duzgun hazirlanmis bi dictionary+algorithm ile kirilir (haa asir surer o ayri.)
Mesaj tarihi:
ya ben sınırsız denemeye izin vericem ama bide istediiniz kadar yıl brute force ile kıramicak adam diyorum. öyle bişey geliştirdim. zengin olur muyum şimdi :D[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.
Mesaj tarihi:
Brute force bir program değil, bir yöntemdir.

Kavel, Brute Force' u engellemenin ( ve/veya yavaşlatmanın ) o kadar çok yöntemi var ki :)[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift?
A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Mesaj tarihi:
ya zaten bana göre biraz uğraşıldıktan sonra kasıp bulunamıyacak şifre yoktur nette o yüzden karışık şifre kullanmak ne biliyim... ama yine de karışık şifre kullanın[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
şifre algoritmasında tek rakam kullanmak 7 haneli bir şifreyi çözen adam için saatlere mal olur. ne kadar öenmli accountlarınız varmış adam ne yappsın günlerini senin şifrei kırmaya harcayacak
Mesaj tarihi:
Koskoca google da örneğin kısa sürede 30 deneme yapıldıktan sonra ip ban koyan bi sistem yokmu yani?

Birde dediği gibi, [email protected] diye email adresiniz yoksa korkmayın kimse sizi hacklemekle uğraşmaz =) Onun yerine secret questionları sağlam seçin daha mantıklı olur.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
  • Yeni Oluştur...