sheref Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 gmailde büyük bir güvenlik açığı olduğunu öğrendim herhangi biri herhangi sağlam bir password kombinasyon sistemi ile kolayca gmail şifrenizi tespit edebilir o sebele 2'3+56/8ygr# tarzı bi şifreleme öneriyorum sizlere..[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Xear | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 kaynak?[signature][hline]And the Ra'd glorifies and praises Him Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 http://www.networkpunk.com/[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Xear | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 cok oldu bu haber cikali, brute force ile kasip kiriyorlarmis da olme essegim olme, herhangi bir sifre de brute force duzgun hazirlanmis bi dictionary+algorithm ile kirilir (haa asir surer o ayri.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 onemli olan zaten google in belirli bir sayinin ustundeki denemeleri haberdar etmemsi falan acik o brute force programini yazan adamlar zaten google a direk haber vermisler[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 ya ben sınırsız denemeye izin vericem ama bide istediiniz kadar yıl brute force ile kıramicak adam diyorum. öyle bişey geliştirdim. zengin olur muyum şimdi :D[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Brute force bir program değil, bir yöntemdir. Kavel, Brute Force' u engellemenin ( ve/veya yavaşlatmanın ) o kadar çok yöntemi var ki :)[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 ya zaten bana göre biraz uğraşıldıktan sonra kasıp bulunamıyacak şifre yoktur nette o yüzden karışık şifre kullanmak ne biliyim... ama yine de karışık şifre kullanın[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 şifre algoritmasında tek rakam kullanmak 7 haneli bir şifreyi çözen adam için saatlere mal olur. ne kadar öenmli accountlarınız varmış adam ne yappsın günlerini senin şifrei kırmaya harcayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Koskoca google da örneğin kısa sürede 30 deneme yapıldıktan sonra ip ban koyan bi sistem yokmu yani? Birde dediği gibi, [email protected] diye email adresiniz yoksa korkmayın kimse sizi hacklemekle uğraşmaz =) Onun yerine secret questionları sağlam seçin daha mantıklı olur.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 bu güvenlik açığı kapatıldı bugün itibari ile.. :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 gerçekten böyle birşey varsa az buz bir açık değilmiş nasıl unutuldu hayret .[signature][hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 2 deneme arası zamanı min 5 saniye yap Brute Mrute işlemez. Adamın torunları belki passwordu görür ancak.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar