Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HD7 serisi specs/fiyat


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
senin mantıkla o işin ucu olmaz ama ya silp. dediğinde doğru gerçi ama :( neyse bir testler filan kurcalayalım da. diğer parçalardan artırıp,kısıp ya da tam tersi gpu dan kısıp diğerlerine yöneliriz.
Mesaj tarihi:
abi o zamanki kartlar dandikti, ama bunların en düşüğünün (256 bit olarlardan) kasılması için baya bi kötü coding veya yeni directx teknolojileri falan lazım bence

zaten üst sevilerin darboğaz olmamazı için baya sağlam bi highend cpu lazım, bakalım daha çıkınca görecez tabii belki fail olur yine atiler.
Mesaj tarihi:
crysis vardı abi ne dandiği
(öztrollface jpeg sfsd)


ya cpu orta-düşük seviyeyse 7850 ile en kralı arasındaki fark yüksek kalitede 10fps aflan olacaktır bence. 7850 alın fazla para vermeyin olm aeuh
Mesaj tarihi:
Amd-Atiye hala güvenemiyorum, işlemciyi 10 senedir AMD seçiyorum ama ekran kartında adamlara ısınamadım.
Hem eski anlatılanlar hem de 5850 aldığımda Mafia2'de görüntüde yırtılmalar olması vb. bikaç şey soğuttu iyice Amd-Atiden.
6 ay önce MSI gtx-460 aldım mutluyum.
Mesaj tarihi:
AMD'nin işlemcisi de ekran kartı da iyidir. AMD işlemci Cache bellek ister. Şöyle sağlam 6MB üstü.

Şimdi FX 8150'ler var 12MB Cache'li, yardırıyor... Bir de ona 8GB min ram ve 2GB 7950 bağladınmı, Raid 0 da sata3 500MB r/w değerli 120GB SSD de taktığında dadından yinmes.

Ağzım sulandı resmen... :D sdfsdf
×
×
  • Yeni Oluştur...