Fin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 http://www.pcdepo.com/ burdan laptop almayı düşünüyorum daha önce alışveriş yapan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 daha önce burdan almadım ama istanbulbilisim'den almıstım hicbir sorun yasamadım saglam siteye benziyor bu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 kapıda ödeme olması lazım pcdepoda, eğer güvenemiyosan öyle al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Gayet alışveriş yapılabilir sorunsuz bir sitedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 thnx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Bende laptopu aldım, iyi site. İstanbulbilişim'in kendi garanti saçmalığı var, kesinlikle tercih etme. Masaüstü : inventus.com Laptop : pcdepo.com Budur benim için şu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 dolar mı düştü noldu bilmiyorumda bugün verirken siparişi baktım -300tl olmuş ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Artık çok geç. Şaka yapmıştık. Benimde elimde laptop patladı ilk gün. İade almadılar. 2 yıldır acer'ın dandik servisleriyle uğraşıyorum. U Mad ? Tags : dandik, acer, fiyat performans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar