saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 sabah sabah cin küfür ettiler,1 saattir güvenli internet saçmalığıyla uğraşıyorum,sabah pc'yi açtığımda tarayıcıda güvenli internet istiyormusunuz diyor,hayır diyorum bağlantı kopuyor,evet diyorum siteye bağlanıp k.adı şifre istiyor,yine hayır diyorum yine kopuyor bağlantı,müşteri hizmetlerini aradığımda bu saçmalığı istemiyorum dediğimde,tivibu mu ne o merete ip adresi yazarak bağladılar sonra net düzeldi noluyo lan büyük birader takip etmeyemi başladı ciddi ciddi bizi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Bu aralar yazdıklarına dikkat et. Adamların işi gücü yok seni izliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Bence bilgisayar bile senin nette gezdiklerine dayanamamış kendi kendine sansüre geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 swtor harici birşey yapmıyorumki,orada eleştiri yapıyoruz tabii genel olarak herkese ama takip ediolarmıdır lan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Imperial Agentlar kim sanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Aket-Atum said: Imperial Agentlar kim sanıyorsun? noluo yav bende agentim nerden bilion dicem konu sapacak,ama ben masumum agentim ama masumum,imperial tarafındayım ama cumhuriyetçiyim nasıl biriyim lan ben :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 saplashaman said: swtor harici birşey yapmıyorumki,orada eleştiri yapıyoruz tabii genel olarak herkese ama takip ediolarmıdır lan :p Tabi tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar