Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sistem kesintileri ve ertelenen yordam çağırıları ve hizmet kesinti yordamları problemi çözümü

grasias

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar ben uğraşa uğraşa bu sorunun çözümünü buldum korkmayın sorun sadece yazılımsal donanımınızla alakası yok yapılacak küçük bir hamleden sonra bilgisayarınızın cpusu %2 lere düşecek üstelik çalışmayan touchpad ve klavye varsa ki bunların çalışmama sebebi işlemcinin fazla kullanımdan dolayı bunların kullanımını askıya almasıdır... usb mausla bilgisayarınızı açın tabiki bu touchpad i çalışmayan arkadaşlar için geçerli çalışanlar şurdan devam edsin c/windows/system32 veya 64/ evet system32 klasörüne girdik sağ üstteki büyüteç halindeki arama çubuğunu şunu yazıyoruz verifier.exe ve aratıyoruz bulunan dosyaya tıklayıp çalıştır diyoruz çıkan kısımda standart ayarları seçip ileri diyoruz sürekli ileri ileri ileri ve pc yeniden başatılacak diyecek tamam diyip yeniden başlamasını beklioruz açıldığında problem çözülmüş oluyor... alıntı değildir tamamen kendim uğraşarak buldum... yapamayan arkadaşlar bana faceden mesaj atsın yardımcı olmaya çalışırım... emeğe saygı please aydın sağaltıcı [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...