grasias Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 arkadaşlar ben uğraşa uğraşa bu sorunun çözümünü buldum korkmayın sorun sadece yazılımsal donanımınızla alakası yok yapılacak küçük bir hamleden sonra bilgisayarınızın cpusu %2 lere düşecek üstelik çalışmayan touchpad ve klavye varsa ki bunların çalışmama sebebi işlemcinin fazla kullanımdan dolayı bunların kullanımını askıya almasıdır... usb mausla bilgisayarınızı açın tabiki bu touchpad i çalışmayan arkadaşlar için geçerli çalışanlar şurdan devam edsin c/windows/system32 veya 64/ evet system32 klasörüne girdik sağ üstteki büyüteç halindeki arama çubuğunu şunu yazıyoruz verifier.exe ve aratıyoruz bulunan dosyaya tıklayıp çalıştır diyoruz çıkan kısımda standart ayarları seçip ileri diyoruz sürekli ileri ileri ileri ve pc yeniden başatılacak diyecek tamam diyip yeniden başlamasını beklioruz açıldığında problem çözülmüş oluyor... alıntı değildir tamamen kendim uğraşarak buldum... yapamayan arkadaşlar bana faceden mesaj atsın yardımcı olmaya çalışırım... emeğe saygı please aydın sağaltıcı [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 başka keşiflerin de var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Yararli oldu, tesekkurler. iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Her yerde bunu arıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 emeğine sağlık +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 emeğe saygı + rep verdim karşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 ben "usb mausla bilgisayarınızı acin" kisminda takildim yardim eder misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 daha kolayı var internete bağlanmanad gerek yok explorere a reset astıyorsun local machinedne dosyasını silip reset attığında tüm ayarları 0a çekip tekrar ayarlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 bu yöntemle sorun çözülmedi başka önerisi olan var mı? edit: ya da wolas'ın dediğini anlatabilecek olan var mı anlamadım ne demek istedigini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar