tinu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 benim o uygun fiyatlara (sadece patilere) web tasarımları yapılır. ailenizin freelance web tasarımcısı. www.denizalaz.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Deniz, nacizane bir öneri... Lütfen gmail adresi verme... Gtalk olur ama domain almışsın, mis, onu değiştir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 normalde sitenin altında yazıyordu da oraya niye gmail vermisimki:) alışkanlık, neyse düzelttim orayıda , teşekkürler uyarın için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 benim bi proje icin gerekli idide artik kendim tasarladim adam bulamayinca yapcak bisi yok, bi sonraki sefere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 portfolio > logo desing olmus :) ellerine saglik buarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 hoca acilen düzelt: LOGO DESING yazmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar