Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server Açma


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar Ben Evimden Bi server açacam Sadece kafeden arklara öyle arada girmek için adsl baglantım var modem Firweall Kapadım Ama Arkdaşlar hala giremiyorlar daha ne yapmam laızm.
yardım Ederseniz sevinirm
Mesaj tarihi:
Portumu Adsl Modemden AÇtım Ama uzun Bir süre bekliyor Sonra server bulunamadı diyor.Ne yapacagım.
Telnet İle ilgili Herhangi Bişey olabilrm.
Makinemde Telnet Server Kurmadımda ?
Mesaj tarihi:
Ya Sphere.ini deki ip ayarlarını bile yaptım Ve Şöyle bir Hata çıkyıor Sphereyi Çalıştırınca

FATAL:Unable to bind listen socket 195.175.37.55 port 2593 - Error code: -1
FATAL:Server terminated by error -9!

Yartdım Lütfen
Mesaj tarihi:
bak simdi ctrl+alt+del e bas tum spheresvr uygulamalarını kapa.
dediğin hatayı sphereserver acikken ikinci kez acinca cıkar..
önce ilk actıgını kapa sonra tekrar ac
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar İşin büyük kısmı tamamdır.
şimdiki SOrun ise arkadşlar Serveri Goruyor Ama Baglan dediklerinde Connection Deyip Kalıyormuş ??
Nedeni Ne olabilr ?
Mesaj tarihi:
Sphere Açtıgımda Tek Hata Bu Ethernal Bear İle Dragon Onlarında Etki edecegini sanmıyorum.
Wht felan almıyorum sadece Onlarda Connection diypi kalıyormuş Aslında sadece biri denedi ama Full Patch Yaptımı bilmiyorum Cafeden dediktirim yarın o zman Görücez Şuan için bir çözüm mümkünbmü ? Proxy e Kadar açtım.
Mesaj tarihi:
evo dll kurdunmu eğer kurduysan spheretables içinde obscene satırı altını doldurmazsan biri girmeye çalıştığında consolda hata veriyor ve kişi serverı gördüğü halde giremiyor?[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma.
Mesaj tarihi:
şu genel bilindik adıyla bi dll var zorm dll bunu kullandınmı serverında ekledinmi bunu eğer eklediysen sphertables.scp yi aç hemen aşada [OBSCENE] diye bi satır olucak onun altına ezik lamer vs gibi bişiler yaz spheretables.scp yi kaydet ve kapat sonra serverını tekrar aç kontrol et bakalım girebileceklermi.
bu arada msn de genel bi sorun var sanırım bende giremiyorum dün gecede olmuştu böle[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma.
Mesaj tarihi:
giremiyorum serverı kapat spheretables da dediğim satır altına bi iki bişey yaz tekrar aç serverı denemekden zarar gelmez bi dene bakalım.[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma.
Mesaj tarihi:
ya ben de client kitlenip duruyor normalde olmaz ama kitlenniyor direk bağlanıyor dedikten sonra kitleniyor sphere inide bi ayardan dolayı olabilirmi?[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma.
×
×
  • Yeni Oluştur...