swarthy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Arkadaşlar Ben Evimden Bi server açacam Sadece kafeden arklara öyle arada girmek için adsl baglantım var modem Firweall Kapadım Ama Arkdaşlar hala giremiyorlar daha ne yapmam laızm. yardım Ederseniz sevinirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 ip adresinni doğru verdinmi?[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 rooter özelliği olan bir adsl modem kullanıyorsan Portlardan birini açman lazım.. ip adresinin doğruluğunu ölçmek için buraya tıklaman yeterli[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swarthy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Evet Rooter Özelligi Var.Peki Port Nasıl AÇabilrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 port 2593 dür[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swarthy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Portumu Adsl Modemden AÇtım Ama uzun Bir süre bekliyor Sonra server bulunamadı diyor.Ne yapacagım. Telnet İle ilgili Herhangi Bişey olabilrm. Makinemde Telnet Server Kurmadımda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swarthy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Ya Sphere.ini deki ip ayarlarını bile yaptım Ve Şöyle bir Hata çıkyıor Sphereyi Çalıştırınca FATAL:Unable to bind listen socket 195.175.37.55 port 2593 - Error code: -1 FATAL:Server terminated by error -9! Yartdım Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 bak simdi ctrl+alt+del e bas tum spheresvr uygulamalarını kapa. dediğin hatayı sphereserver acikken ikinci kez acinca cıkar.. önce ilk actıgını kapa sonra tekrar ac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swarthy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Arkadaşlar İşin büyük kısmı tamamdır. şimdiki SOrun ise arkadşlar Serveri Goruyor Ama Baglan dediklerinde Connection Deyip Kalıyormuş ?? Nedeni Ne olabilr ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 onlara bi account açmayı denesen yada varsa onlara update yapmalarını önersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swarthy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 zaten Acc Free. full partch Yuklu sanıyorum Makinelerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 hepsinde oluoyosa patch dir bikaçında ise WTF hatası Alıon mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swarthy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Sphere Açtıgımda Tek Hata Bu Ethernal Bear İle Dragon Onlarında Etki edecegini sanmıyorum. Wht felan almıyorum sadece Onlarda Connection diypi kalıyormuş Aslında sadece biri denedi ama Full Patch Yaptımı bilmiyorum Cafeden dediktirim yarın o zman Görücez Şuan için bir çözüm mümkünbmü ? Proxy e Kadar açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 kurduğun sphere serverın versiyonu ne ve arkadaşın hangi versiyonla girmeye çalışıyor?[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swarthy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 0.55iSphere version Client 2.0.3 İle giroyrlar Ben Dahil onunla giriyurm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 evo dll kurdunmu eğer kurduysan spheretables içinde obscene satırı altını doldurmazsan biri girmeye çalıştığında consolda hata veriyor ve kişi serverı gördüğü halde giremiyor?[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swarthy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Kerhuzad Olayı Detaylı bir biçimde Anlatırmısın Yapayım. Msndede Sorun var Giremiyorum ordan anlasan diycektim. Burdan anlatıver artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 şu genel bilindik adıyla bi dll var zorm dll bunu kullandınmı serverında ekledinmi bunu eğer eklediysen sphertables.scp yi aç hemen aşada [OBSCENE] diye bi satır olucak onun altına ezik lamer vs gibi bişiler yaz spheretables.scp yi kaydet ve kapat sonra serverını tekrar aç kontrol et bakalım girebileceklermi. bu arada msn de genel bi sorun var sanırım bende giremiyorum dün gecede olmuştu böle[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swarthy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Yok Hayır Zoom.dll fealn Hiçbişey Koymadım Sadce Sphere Kurdum Arkdaşımın YAzdıgı Vede kendimin Begendiyi Scpleri Koydum o kdar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swarthy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 kerhuzad İp versem Girmeyi Denermisn ya 81.214.165.99,2593 bnbuyur bi dene Free Acc Bana bi Haber Ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 giremiyorum serverı kapat spheretables da dediğim satır altına bi iki bişey yaz tekrar aç serverı denemekden zarar gelmez bi dene bakalım.[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swarthy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 şimdi denermsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 şu an konsolda bi hata veriyormu bi bakarmısın denedim ve giremiyorum.[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swarthy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 konsolda Bu Bear Hatasını Felanda Vermedi YAni 0hata İle açıldı ama hala sorun ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 ya ben de client kitlenip duruyor normalde olmaz ama kitlenniyor direk bağlanıyor dedikten sonra kitleniyor sphere inide bi ayardan dolayı olabilirmi?[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar