tinu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 şimdi federasyon istifa ederse ne olacak, uefa nasıl kimden karar almasını isteyecek? yeni yönetim ne kadar surede secılecek ki, yada sunu sorayım böyle bir ortamda kim federasyon baskanı olmak ister ki :) yani aday çıkmazsa bu uefanın ıstedıgı kararları kım alacak? kimse karar alamazsa uefa toptan ülkeyi yasaklayabilir gibi geliyor bana. hay sızın yapacağınız işe diyip :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 alsin butun portekizlileri alsin parasini 4-5 sene orta sira takimi olalim umrumda deil bir de utanmadan sebanin adini agzina aliyor. kendimizi kandirmayalim yillardir sevdigim takimdan soguttu su adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 tinu said: benjani said: http://3.bp.blogspot.com/_F1EpgesPm08/Sseioo23L7I/AAAAAAAAAUU/e39H2sJvQC0/s400/2kupa.gif o pankartı acan zebaniler sadece o maça geldiler gittiler, çoğu hiç tribünde görmediğim adamlardı, karagümrüklüler topladı bu adamları , zorla cıktılar o sete öyle açtılar o pankartı, bunlara karşı duran bir kaç tane çarsı nın kurucularından adamlar ceza aldılar aylarca, tinu'dan yine bir polyanna hikayesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Demirörenin 8-0 kısmını duymadım ne dedi tam anlamı ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 maa giderse kendini kolaylıkla feda edip eyyam yapabilecek biri gelir muhtemelen başa, düşürmüyoruz da puan da silmiyoruz kardeşim diyip sonra da istifayı basar, problem? çeker. üstüne uefa'dan bir güzel 5 yıl men cezası alırız gs şampiyon oldukça tazminat manyağı olacağı için gs'yi 5 yıl boyunca mümkün olduğunca yontarlar şampiyonlar ligi derecesi alamaması için. falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 yo adam doğru söylüyor hatta orda kavga çıktı hatta yıldırım da sonra kamera karşılarına geçip tribünleri temizliyeceğim dedi ve yaptı da herkez sustu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Absolut said: Demirörenin 8-0 kısmını duymadım ne dedi tam anlamı ile.süleyman seba'nın malum 8-0'lık maçın ardından söylemiş olduğu bir laf vardır; "şerefli ikincilik..." bla bla vs. gibi bir şeyler dedi işte. sonra da fenerbahçemiz dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 toggie trollüyor bişi bildiğinden degil yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 biraz düşünen biri zaten o pankartın "vefasızlık" diye tanımlanan şey tribünde yapıldığı için açıldığını anlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Hee çarşı demirören'i savunmuyor yani öyle mi. Hiçbişi bilmiyorum ben trollüm ok. En büyük çarşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 toggie said: tinu said: benjani said: http://3.bp.blogspot.com/_F1EpgesPm08/Sseioo23L7I/AAAAAAAAAUU/e39H2sJvQC0/s400/2kupa.gif o pankartı acan zebaniler sadece o maça geldiler gittiler, çoğu hiç tribünde görmediğim adamlardı, karagümrüklüler topladı bu adamları , zorla cıktılar o sete öyle açtılar o pankartı, bunlara karşı duran bir kaç tane çarsı nın kurucularından adamlar ceza aldılar aylarca, tinu'dan yine bir polyanna hikayesi. goruntulerı tv lerde de konusuldu, ustunde besıktas forması dahı olmayan karagumrukluler alt kattan ust kata çıkıp daldılar herkese ve öyle açtılar bunu, neyse zaten bı önemı yok, yani biz övünmüyoruz bunu yapanlarla yaptıranlarla. tek umudumuz serdal adalı, gel kurtar bizi bu fenerbahceli baskandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 toggie said: Hee çarşı demirören'i savunmuyor yani öyle mi. Hiçbişi bilmiyorum ben trollüm ok. En büyük çarşı. çarşı savunuyor... hatta millet karşıtlar eski açık mı yeni açık mı orda toplanıyorlar ve ıstıfa diye bağırdıklarında kutu yani çarşı hemen ıslık yapıyor ve onları bastırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 o çok sevdiğiniz alen ne tarafta? havadan gelen parasıyla karayiplerde içkisini mi yudumluyor yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 ee onu diyorum iste ben de. pankartı kimin actıgını ne bileyim, o kadar ilgi duymadım bjk tribünlerine. ama carsı'nın demiroren'i savundugu, istifa tezahuratı yapanlarla dalastıgı falan bilinen bir durum. hatta quaresma falan ilk transfer edilmeden once yine demiroren istifa diye bagıranlar bile susmustu. portekizlilir yagmur gibi yagınca herkes bi ara normale dondu. bugun fenerbahcemiz dedi diye yine gaza gelindi. yoksa aynen devam edecekti yani, tepki gosteren yoktu yine ortada. hazır takım da iyi giderken ne gerek var zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Llama said: şenerin yanındaki adamda saçını kaşıma ayarı vermiş oylamaya http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_uj_kurul.jpg bu ara verilsin mi verilmesin mi oylamasının fotoğrafıymış sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 alenin ne tarafta olduğunu kestiremiyorum ama eski hakimliği yok artık çarşı etkisinde bance daha çok aydın mı ayhanmı onların gruba kaydı tribün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 toggie said: ee onu diyorum iste ben de. pankartı kimin actıgını ne bileyim, o kadar ilgi duymadım bjk tribünlerine. ama carsı'nın demiroren'i savundugu, istifa tezahuratı yapanlarla dalastıgı falan bilinen bir durum. hatta quaresma falan ilk transfer edilmeden once yine demiroren istifa diye bagıranlar bile susmustu. portekizlilir yagmur gibi yagınca herkes bi ara normale dondu. bugun fenerbahcemiz dedi diye yine gaza gelindi. yoksa aynen devam edecekti yani, tepki gosteren yoktu yine ortada. hazır takım da iyi giderken ne gerek var zaten :) Yeter Demirören diye bağıranlar iki yıldız gelip kartal pençesi yapınca Yetmez'ci oldu. Bu genel profil aslında Beşiktaş'a maletmek yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 cavanagh said: Llama said: şenerin yanındaki adamda saçını kaşıma ayarı vermiş oylamaya http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_uj_kurul.jpg bu ara verilsin mi verilmesin mi oylamasının fotoğrafıymış sanırım lig tv red haberine bunu kullanmışda ondan koydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Bizim paramız yok ya karayiplere yollayacak kadar ona ancak azizbahçe'nin parası yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Absolut said: Demirörenin 8-0 kısmını duymadım ne dedi tam anlamı ile. http://www.youtube.com/watch?v=irJNXkAEcm0&feature=player_embedded#! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 DoruK said: maa giderse kendini kolaylıkla feda edip eyyam yapabilecek biri gelir muhtemelen başa, düşürmüyoruz da puan da silmiyoruz kardeşim diyip sonra da istifayı basar, problem? çeker. üstüne uefa'dan bir güzel 5 yıl men cezası alırız gs şampiyon oldukça tazminat manyağı olacağı için gs'yi 5 yıl boyunca mümkün olduğunca yontarlar şampiyonlar ligi derecesi alamaması için. falan filan., GS nin sampiyonlugu garanti filanmı ki hehe bu ne ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Ha tamam ya bende liverpool 8-0ını ne alaka ile karıştırdı diyorum 1 saattir hehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 video imza ile uyumlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Zegna said: DoruK said: maa giderse kendini kolaylıkla feda edip eyyam yapabilecek biri gelir muhtemelen başa, düşürmüyoruz da puan da silmiyoruz kardeşim diyip sonra da istifayı basar, problem? çeker. üstüne uefa'dan bir güzel 5 yıl men cezası alırız gs şampiyon oldukça tazminat manyağı olacağı için gs'yi 5 yıl boyunca mümkün olduğunca yontarlar şampiyonlar ligi derecesi alamaması için. falan filan., GS nin sampiyonlugu garanti filanmı ki hehe bu ne ya :)eh 5 yılda en azından 1 kez gs'nin şampiyon olamayacağını mı düşünüyorsun? ki 2. olan da şampiyonlar ligi elemelerine gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Acil antu accountı pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar