cmrownz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 American Pie Cruel Intentions 2 The Girl Next Door gibi bole liseli genc flimleri bildiginiz nevar tavsiye edinde alayim dvd lerini..[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Road Trip 40 days & 40 nights[signature][hline]Corbeau powers our uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Road Trip +1[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 aynı topic'ten bi tane daha var.[signature][hline]And the Ra'd glorifies and praises Him Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 buda 2. topic o zaman[signature][hline]Corbeau powers our uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pelout Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 thirteen[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 13 in alakası yok be abi.. road trip tarzı istiyo adam.. grup olsun uni okusun birbirlerini becermeye calıssınlar[signature][hline]Corbeau powers our uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 said: Eternal, 10 Ekim 2004 22:36 tarihinde demiş ki: 13 in alakası yok be abi.. road trip tarzı istiyo adam.. grup olsun uni okusun birbirlerini becermeye calıssınlar lisede olur fark etmnez ( senior hesabi :p ) eet aynen oyle bi filim istiorum ahaha[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 said: Eternal, 10 Ekim 2004 22:31 tarihinde demiş ki: buda 2. topic o zaman gerçektenmi? inanmam...[signature][hline]And the Ra'd glorifies and praises Him Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Lan ben bu milleti anlamıyorum.. ben mi agresifim cok asırı tepki veriyorum yoksa milletmi cins çözemedim..bahar aylarındamı bir haller oluyo acaba buraya. Ya arkadaş akıl var,beyin var, mantık var biliyosan yazarsın bilmiyosan yazmazsın gecersin konuyu..[signature][hline]Corbeau powers our uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 geçmezsin. aynı topic'ten bin tane açmayın dersin.bi zahmet arayın boşuna kirlilik yapmayın dersin. aramaya inanın dersin. ve eğer dediğin iki seçenek varsa aşırı tepki veriyosun ve cinslik diye buna denir.[signature][hline]And the Ra'd glorifies and praises Him Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Salla eternal'ım sıkma canını biz işimize bakalım. Six teen diye bir film vardı o uyar arkadaşa Sonra 13 to 30 vardı Hmm başka başka Scary Movie de bir nevi lise filmiydi[signature][hline] [/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken İşime yaramaz.. Bana yaramaz.. Çünkü artık çok zor aşık olmak Ama bir de olursam, bu son olacak [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 açmıştım önceden burdan bakıver..[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 ya simdi burdan tek tek yaziarsa millet iyi olur cunku orda karistirirm ben 34324 tane yazilmis en fazla kactane alcamki ztn :) aralrindan secmek zor olur eheh[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 ahhaha ulan biraz daha uğraşsanız beni haksız çıkaracaksınız ha.yürüyün kim tutar sizi. neyse cmrownz buraya yazılınca 34324 tane olmayacakmı filmler.ayrıca benim bahsettiğim buydu. demekki üç tane olmuş.daha doğrusu bu üçüncü.[signature][hline]And the Ra'd glorifies and praises Him Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 ra_d tamam abicim gerekirse kitlenir ok? ghaldszar var kocaman bak yerel yetkili yaziyo gordun ? neyse o ryanin actigi topicte konu sapmış hero flimlerine dogrun falan[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 said: screamer, 10 Ekim 2004 22:17 tarihinde demiş ki: Road Trip +1 +500 de benden the new guy ıda öneririm new guy kesin izlenmesi gereken bi film kırbaç sesi ve deli bakış rulz süper yaa apuhahaha hani bi ara link vermiştim adam masaya oturuo kırbaç sesi cıkıo herkez kaçıo o film işte eaehaeh süper ya[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır [Bu mesaj Erutan tarafından 11 Ekim 2004 00:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Gençlik Yılları The Wood[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine İnşallah bende yardım severlerin melek kanatlarından alıcam inşallah inşallah inşallah...:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MilleR Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 girl next doordaki adult film conventionda elisha cuthbertin arkada dier ikisiyle bi posteri var buyuk boy. birisinde varsa bi gondersin walla... ahah cok abaza muhabbeti oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 old school u seyrettim elisha cuthbert'in kucuk bi rolu var bu flimde gene :) , cok guzel degildi ama kotu de degildi. tabi the girl next door daki hem duygusal hem eglenceli yonu buldum diyemeyiz..[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 40 days & 40 nights ve Road Trip'i de seyrettim ikiside guzel flimler tavsiye ederim. fakat gene tgnd'daki hava yok ehehue[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Dude Where's My Car Bill and Ted's Bogus Journey bu tip filmleri hiç sevmememe rağmen hastasıyım bunların[signature][hline]"Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Not another teen movie'yi seyrettim ve gercekten begendim. tavsiye ederim hem duygusal hem muzip bi havasi var. gusel[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 aslında bu tip flimlerde soundtracklerde cok etkili oluyor ya.. This Years Love , Under Pressure gibi sarkilarin kullanildigi yerlere bakin ornegin tgnd'da[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar