Chedipe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Arkadasın Forum Accountdan Yazıyorum. O Var bulursan Indırırsın Demıstı ama Bulamadım. Ultima Online 3d indirebilecegim bir site varmı ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 çok uzun sürer indirmen. bağlantın yüksekse kolay olur.. ama sen en iyisi bi cd market'e gidip cd'sini al..[signature][hline]|DeathracK| Bo$h sokaklarda yalnız gezinen,düşüncelerin ile güldürüyorsun beni kimsen, ben giderim hatır kalır dostlar beni hatırlasın.. ------------------------ İtina ile aslan terbiye edilir! Bursa & Fenerbahçe taraftarı.. Forum Reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Kafanı azcık kaldır ve arama butonuna bas![signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 tık tık tık eyi günler[signature][hline]Düşmanı çok, dostu daha çok ahanda imzamı da kondururum böyle aynı günde 3 çocukla dalaşınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar