Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbulda Piercing Yapan Mekan

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Kadıköy - Negatif diorum ciddi Kadir abimiz işi bilio..[signature][hline]And my heart slowly dies
It gets lonely and cold
She put a hole, through my kevlar soul

---
Sanırım içmek,
ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben yaptirmayacam da adama bi adres tarif edin okuduguma gore vagon iyi ileride kulagımı deldiricem belki.[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki:

bende var zaten hepsi boşver :p

* manyaktır ve kaçar *
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi büyük ihtimalle alexi beni kolumdan tutcak götürcek kendi yaptırdığı yere.
İkinci ihtimal de diab ın ve cemre nin vagon a gidicem.

Ya en önemlisi temiz olsun.[signature][hline]MSN = [email protected]
Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.

Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales
Sosyal ağlarda paylaş

Piercing yaparken dikkat edin.
Ben bütün demirdökümü vagonda yaptırmıştım. Bakırkoye'de sana uzak ama streil olması önplandaysa, bakırkoyede vagonda yaptır.
Bu bir kere başka bir yerde yaptım. Oda bu yaz. 7 bira 2 tekila ardından gaza gelip sabahın 6 sında yaptırdım diğer göğüse. Bardan bi çıktım. Tam karşıda piercing'ci. Ulan dedim bir yerimi daha deldiriyim. Girdim. Olay şöyle gelişti.

Girdim. Uzandım sedyeye. Adam tam iğne yi geçiriyordu. Abi dur naapıyosun sen. Alkol yok mu temizle, uyuşturucu sprey yokmu sıksana hocam naapıyon. Giriyon çiğ çiğ.. Adam dedi, ikiside yok. Hass. çektim bi neyse dedim alkol var kafada, bişi olmaz dedim. Adam bir girdi. Ben 7 sülale gidiyorum herife. Piercingi geçirdi iğneye. Piercing girmiyo deliğe. Bi ucu girdi bi ucu girmedi. Ortada kaldı. Çekiştiriyo herif. Ben nası acı çekiyorum. Bi göğsüm bedenimden 100 metre ayrılıo. Çekiyo herif. Bide anlatıyo. Senin göğsün elastik. Var ya böyle göğüsler çıkıyo. 2 saat geçmez şimdi. En son bi geçirdi. Ben bayılıcam kusucam . Divanem kaydı. O günden sonra vagon'a gidip seni aldatmıycam bi daha dedim mehmet abi'ye..
[signature][hline]Turkce Rock Portalı ||| Banner Değişim Sistemi

[Bu mesaj nedanko tarafından 28 Eylül 2004 21:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Avrupa yakasında. Kadıkoyden deniz otobüsleri var. 15 dk da geçiyosun. Sonra indiğin zaman iskeleden çıkıyosun. Köprüden geçiyosun. Orada soruyosun bakırkoye nasıl çıkarım. İstanbul caddesine. Tam çıkarken , o çıkan yolda esnafa vagonu sor gösterirler. biraz ortalara dooru ..[signature][hline]Turkce Rock Portalı ||| Banner Değişim Sistemi
Sosyal ağlarda paylaş

Ya birkaç arkadaş saolsun huylandırdı beni, sabancıdan ulaşımı kasınç olmayan, piercing yapan, temiz ve işini bilen doktor veya cilt uzmanı hede hödö bilen var mı. Adres falan verin pls.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
Erutan, 28 Eylül 2004 11:26 tarihinde demiş ki:
git atla ozaman piercing yaptırcaksan katlancaksın amerikada felan yaşamıoz türkiye de yaşıyoruz fırınlar pis olduktan sonra orasının nası temiz olmasını beklersinki?

amma yaptın bea ? hangi fırın pismiş,olanları da zaten görüoz arenada marenada..Milleti ne soğutuon ülkesinden alla alla[signature][hline]Yabancılık çekmiyorum sanki doğuma büyümea buralıyım,en fazla üç yıl sora İstanbulun graliyim
E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Sosyal ağlarda paylaş

Ha bu arada yazmayı unutmuşum yaptırdım ben

[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Sosyal ağlarda paylaş

Yakışmış diyelim yaptırmayanların darısı başına..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

Nameless Yarım Elma da 45 e yaptırdım steril çelik işte şu an duran.
Eet alexi yle gittim, üstüne istanbul turunu promosyon olarak verdiler hem de :P

10 gün oldu yapılalı, hiçbir sorun yok, adam ilk yaptığımdan sonra gözün kararabilir dedi, kararmadı, 2 saat sora Anathema konserinde kafa salladım :) Ertesi gün acıyabilir ama çok fazla olmaz ve geçer dedi, acımadı. 3-4 gün sonra gözün morarabilir dedi, morarmadı. Hiçbi sorun yok yani, ama bakımını bi gün bile aksatmadım.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Yaptırdıktan nekadar süre sonra çıkarabiliyorsun? delik kapanmaması için?[signature][hline]Didn't you hear...
...the voices of the *wind*?
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei

[Bu mesaj Virus tarafından 12 Ekim 2004 19:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 12 Ekim 2004 19:20 tarihinde demiş ki:
Nameless Yarım Elma da 45 e yaptırdım steril çelik işte şu an duran.
Eet alexi yle gittim, üstüne istanbul turunu promosyon olarak verdiler hem de :P

10 gün oldu yapılalı, hiçbir sorun yok, adam ilk yaptığımdan sonra gözün kararabilir dedi, kararmadı, 2 saat sora Anathema konserinde kafa salladım :) Ertesi gün acıyabilir ama çok fazla olmaz ve geçer dedi, acımadı. 3-4 gün sonra gözün morarabilir dedi, morarmadı. Hiçbi sorun yok yani, ama bakımını bi gün bile aksatmadım.

bişi olursa kafasına binmemen için her ihtimali söylemiş :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|
|Lominadze|News|Blog|
|Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Virus, 12 Ekim 2004 19:35 tarihinde demiş ki:
Yaptırdıktan nekadar süre sonra çıkarabiliyorsun? delik kapanmaması için?

Bilmem. Yani şu an çıkarırsam 1-2 saate kapanır heralde. Ki 1-2 yıl gibi uzun süre taktıktan sonra 1-2 gün takma kapanıyomuş.
Bence de güzelliği bu, sıkıldın mı fırlat at yani.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...