zgrw Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 ya şu son zamanlarda (1 aylık bir süre) bir acayibim . mesela kaleme bakıyorum bunu adı neydi dyiorum :) (biras abartı bir örnek oldu ama böle :)) . yada ne bileyim aklımdan geçenleri söylemeye alışırken saçmalıyorum :) karşıdan karşıya geçerken yola dikkat etmiyorum (1 haftada 3 kes ezilme tehlikesi geçirdim :)) . Sizce ben kafayı yiyomuyum nolu bana :-? kısacası "Doktor Yaşıyacakmıyım ?"[signature][hline]Biri Aşık Olmuş : ) Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 04 october 2004 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Kafan dağınıktır. Başka şeyler aklından çıkmıyordur. Bir şeye fazla takıyorsundur. Aynı durum o kadar uç olmasada bende de var. Çünkü cidden bir dalgınlık ve unutkanlık bendede var. Normalde unutmadığım görevlerimi unutmaya başladım. Çok kötü bir şey sonra mahçup oluyorsunuz :) Bir de asıl kötü olan aklındaki şeyleri saçma sapan ifade etmek. Tam rezil oluyorsun. (Bu aralar başımın belası :)) Bir de anlatmak istediğini ifade edememe var o da başladı. N'oluyo bana ya?? Bunadım mı ne?? Son olarak kelime hataları çok kötü oluyor. Aklımda sürekli başka bişey olduğu için kelime karışıp iyice saçmalamış oluyorum :)[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) [Bu mesaj asinanyavuz tarafından 12 Ekim 2004 21:51 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj asinanyavuz tarafından 12 Ekim 2004 21:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Aynen bende de büyük bir unutkanlık hedesi (isim unutma gibi) var.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 ya bide işin ilginci sayıları unutmuyorum :) sadece isimler :)[signature][hline]Biri Aşık Olmuş : ) Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 04 october 2004 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar