Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 evet bu tarz ne filmler var acaba? American Pie I-II-III, The Girl Next Door EuroTrip haricinde?[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 not another teen movie. çok süper bi komedi değil ama[signature][hline]No signature... [Bu mesaj kiddo tarafından 07 Eylül 2004 21:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Roadtrip 40 days&40 night şimdilik bunlar geldi aklıma roadtrip cok güzeldir aynı sekilde digeride..[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 40 days&40 night ı izledim 1-2 kez eheh Bubble Boy var o da çok güzel onu da izledim ee ne kaldı :P[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Roadtrip favorimdir bu tarzda[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: Eternal, 07 Eylül 2004 21:23 tarihinde demiş ki: Roadtrip 40 days&40 night +1[signature][hline]I have no options left again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 böyle filmlerin topundan nefret ediyor olmama rağmen ilginçtir american pie'da bayaa gülmüştüm ve severim de kendisini...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Yav Road Trip'in ikincisi çıkmış mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Roadtrip izle karpuz. Şahsen ben Tom Green (adı buydu galib adamın) oynadığı sahnelerde iptaldim. Özelikle yılan besleme sahneleri süperdi. Ama filmin geneli harikadır. Bu arada Euro Trip vcdsi var mı piyasada? Ben bulamadım o yüzden izleyemedim daha filmi (Geçen fragmanını gördüm o zamandan beri merak ediyorum)[signature][hline][ quote ]Bonus, 06 Eylül 2004 10:51 tarihinde demiş ki: artık bu sene yokum öss var topiclerinden çok 3 ay yokum zina işledim kendinize ii bakın topcleri gorucez ehrhalde yakında ben bile acabilirim o topiclerden .p [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravenloft Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 TomCats Guzeldir tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 dude where is my car[signature][hline]Do you mind if i always love you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 FreakyFriday var ama .. bilmem ho$una gidermi.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 OLDSCHOOL süper eglenceli[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Dude, Where's My Car? izleye bilirsin oda çok güzel[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 benim de favorim road trip. hastasıyım[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Bide bizim ark getirmiş japonların bi filmi var Sex is zero die bence American Pie a 10 basar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: Selamon, 08 Eylül 2004 10:52 tarihinde demiş ki: Yav Road Trip'in ikincisi çıkmış mıydı? boat trip diye bişi vardı, road trip'in ikincisi falan diye geçiodu ama 0 alaka, oyuncular fln farklıydı ve çok daha dandik bi filmdi, komik diildi pek.. Homoların olduğu bi tekneye düşen iki erkeğin hikayesi, kızlarla dolu bi tekne umarken... ama road trip :D mükemmel ya (american pie dan sora tabi İ:D[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Orj. ismini bilmiyorum "Yeni Öğrenci"mi öyle bi adı vardı çok komik.[signature][hline]-Çok okuyanmı bilir, çok gezenmi? -Bence Müjdat Gezen bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 oyle cok guzel fılm deıl ama guzel fılm elım belım baglı turkcesı boyleydı sanırım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 said: Pakize, 09 Eylül 2004 02:18 tarihinde demiş ki: Dude, Where's My Car? izleye bilirsin oda çok güzel aha harıkadır bu adamları nabska fılmlerıde wardır onlarda ıyıdır. ayrıca boat trıp de guzeldır[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 [signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... [Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 12 Ekim 2004 20:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Arkadaşlar yazıyorum kesinlikle izlenmesi gerekenler Dazed And Confused, eski film bir çk ünlüyü görebilirsiniz Ben Affleck, Milla Jovovich daha bir sürü. Eski film ama eminim siz yeni jenarasyon gençlik filmlerini sevdiğiniz kadar seversiniz. The New Guy , kesinlikle izlenmesi gereken ikinci film Dj quarls oynuyor ve görülmesi gerek. Hım başka izlenmesi gereken Freddy Got Fingered, gençlik komedisi Tom Green oynuyor süper bir komedi. Daha bir sürü var ama şu an aklıma gelmiyor :D[signature][hline]Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 The Wood(Gençlik yılları) Elim Belim Bağlı(40Days&40nights)[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine İnşallah bende yardım severlerin melek kanatlarından alıcam inşallah inşallah inşallah...:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar