Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 O.o Adamlar gitmiş Sata portundan çalışan ARM işlemcili platform geliştirmiş. Intel tabanlı bilgisayar kullanırken aynı zamanda aynı makine ARM tabanlı da oluyor. Yapılan şey, hdd gibi monte edilen bu hede sayesinde sanal makine misali çat diye diğer altyapıya geçmek. Şimdi diceksiniz anakartta zaten embedded linux bsd falan türetilmiş çözümler var, windowsa girmeden açıyosun falan... Bu arkadaşın özelliği hem Windows'a (veya intel mimarisini destekleyen başka bi işletim sistemine) bağlı değil, hem de aynı anda çalışabiliyo olması. Firmanın ilk stratejisi güvenlik noktasına dayanmış. Biraz düşününce korkunç karmaşıklıkta güvenlik uygulamaları geliyor insanın aklına; örneğin ARM platformdan intel platformu sürekli supervise eden bi yazılım olabilir. Bu durumda virüs, malware, hack vs. bugüne göre inanılmaz zorlaşır direkt olarak. Bu kadar anlattın hani firma hani ürün de derseniz aha Cupp Computing'den PunkThis modülü derim :) http://www.youtube.com/watch?v=Kb-X8poVFOw aha bu da video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 yo dawg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 bazen şunlardan anlamadığıma o kadar seviniyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 boşver abi, bunlar da anlamıyo zaten. yeni bişey yapmayı beceremeyip baya baya bilgisayarın içine bilgisayar koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 fede said: bazen şunlardan anlamadığıma o kadar seviniyorum ki hem sana hem de anlamadığıma üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Ya basitçe anlatiim; bilgisayara harddisk takar gibi android tablet takabiliyosun. Olay bundan ibaret. (aslında değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 baslik olmamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 başlık olmuş olmuş :P laf saçma zaten. trolüm trolsün trol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar