Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Atıl ev tecrübeleri

Chaotic

Öne çıkan mesajlar

lisede bizim okuldan bir müzik grubunun okulun yakınında kiraladıkları evleri vardı stüdyo niyetine. öğle aralarında ve okuldan sonra oraya gider takılırlardı. aynı arkadaş çevresinden olmadığımdan bilemiyorum neler yaptıklarını ama takıldıkları kızlar varduysa kesin atmışlardır yani.

bizim buralarda yazlık sitelerde kiralık evler olur. günlük haftalık falan kiralayabilirsin. eşyalı falan. otele gitsen kimlik verecen. ;) iz bırakmamak için idealdir. yazları da o evleri tatil yapmak isteyen ailelere kiralarlar. :) şehre yakın olanları tabi. şehirden uzak olanlar arasında direk garsoniyer amacıyla satın alınanlar var. çok büyük site olduğundan kim kime dum duma. her türlü randıman sağlanıyor yani. eheh

bizim şehir merkezinden on kilometre uzaklaşınca direk havuzlu siteler başlar. denize girilemese bile sitenin havuzu olur yani. biraz şehirden uzaklaşınca da denize girilebilir hale geliyor sahiller. o yüzden hemen herkesin yazlığı olur. çok gittik eğlendik ettik zamanında ama o kadar çok ev var ki bir kesimin elinin altında artık bir süre sonra bayıyor. kızlar eve çağırıyor zaten ailelerin gidecek yazlığı yaylası her kış gittikleri uludağ otelleri olduğundan :D
Sosyal ağlarda paylaş

küheylan said:

jaffa said:

arkadaşlarım internet üzerinden ev tuttular hafta sonu için abantta. dolandırıldılar evi bulamayıp geri döndüler.
true story bro.

http://kiralikdagevi.blogspot.com/ irin yazmış az önce.

Ama bu da resmen gel beni dolandır demiş. WU ile alışveriş mi yapılır hem de tanımadığınız bir kişiyle? Bu insanın da bu kadar saf olmaması gerekiyor, dolandırılmamak için gereken en ufak özeni bile göstermemiş hiç.
Sosyal ağlarda paylaş

küheylan said:

jaffa said:

arkadaşlarım internet üzerinden ev tuttular hafta sonu için abantta. dolandırıldılar evi bulamayıp geri döndüler.
true story bro.

http://kiralikdagevi.blogspot.com/ irin yazmış az önce.

nete yazmaktansa adamın adı sanı belliyse polise başvurmak daha iyi olur. başkaları da yanmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

nete yazmaktansa adamın adı sanı belliyse polise başvurmak daha iyi olur. başkaları da yanmasın.

Dolandırıcı, dolandırılan kadar saf değil bence internete yazsa, polise gitse ne olacak ben Mustafa Emir Say diye birinin yaşadığını bile sanmıyorum.

Türkiye'de WU bankalarla çalışıyor ve parayı verirken kimlik fotokopisi alıyor ya da zaten banka hesabın vardır oraya gider. Yani gerçek bir kimlik olmak zorunda ama avrupa'da varoşlardaki marketlerden bile çekebiliyorsun parayı hiç bir engel olmadan.

yani Mustafa Emir Say diye biri gerçekte yoktur muhtemelen
telefon numarası da başkasının adına kayıtlıdır büyük ihtimalle.

Minareyi çalan akıllı kılıfını da hazırlamıştır. lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...