aethraa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Arkadaşlar merhaba, 2011 güz döneminde doktora programına kabul edildim ancak iş yoğunluğum nedeniyle devam edemedim. Ders aşamasında atılma kalktı mı ? Bu dönem dersleri veremeyeceğim. Bilginiz varsa paylaşabilirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 kalktı.. hatta bi panelde bi hoca söylemişti. artık istediğinizi yapın atılmazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 6111 sayılı kanun kapsamında kalktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Ölünce atıyorlar hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 itü y.lisans için geçerli mi bu fail olunca atılma vardı sanırım orda [: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 lisans seviyesinde atılma diye bişey yok da, yüksek ve doktora vs. için de geçerli mi bilmiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar