Chemical Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 listemde online yok resmen 3-4 kişi var pazar akşam 10 da bu ne lan bozuk mu kimse kullanmıyor mu artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 forever alone olmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Feysbuk çet çıktığından beri böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 hakketen ben de girmeyeli baya olmustur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 hayir bu facebook cöker möker bisiler olursa trde intiharlar olur diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 facebook chat ten nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 son 2 formattır kurmuyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 benim bilgisayarda da yok ne zamandır. lisede 50-60 online olduğu olurdu, en son geçen yıl falan 12 kişi vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Msni boşver, eskidi resmen. Skype iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 benjani said: facebook chat ten nefret ediyorum + facebooku görücne msni unutanlardan da nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 nasil bi bos hayat geciriyosunuz onceden bi messenger programini kullanip da artik baska bi websitesinde takiliyo diye kullanmayan insanlardan nefret etmeye yer kaliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 abi forever alone kaldım gerçekten facebook chat'de özürlü bişey, sürekli scroll up yapıyor, bi de insanlar facebook'a insan eklememe gibi bir kapasiteye sahip olmadığından chat'e insanlar doluyor tanımadığım mantığı ile çat diye kapatıyorlar, %10'una falan erişebiliyorum normalde erişebildiğim insanlara IM olarak artık, bokumu yesin facebook chat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 yahu hakkaten.bana kalsa icq kullanırımda.napalım botlarla mı konusalım.kimse kullanmıyor bugun msn yarın başka bişi.hep aynı yıllardır.herşeyin modası geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Feysbuk kullanmıyorum, kafa nasıl rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zach Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Facebook kullanmamayı marifet olarak öne sürmenin modası geçti kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zach Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Ama sen yine de rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 icq ya dönse bi anda dünya ne tatlı olur. ama onun da suyunu çıkarmıycaklar facebook bağlantılı falan olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 trillian kullanıyorum msn feys icq google beşi bi yerde hesabı sistei öyle güzel yapmışlar ki msn'dne mi yazıyorsun feysten mi belli olmuyor zaten. siz de kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 arkadaşım olmadıgı için 2 senedir yüklemiyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 gtalk çok daha iyi msn ne idü belirsiz bi şekilde utanmadan 70-100mb arası ram yiyor. Ama hala yavaş... Hala işlevsiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Tatre_ said: Skype iyi. (tu)en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 gtalk kullanıorm ben ama o da bi saçma. birine dosya yollayabilirken başkasına yollayamıyorum. toplu chat arkadaşta gözüküyo benimkinde yok falan. anlamadım olayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 dosya yollayamadığın adam gmaildan veya google+tan falan bakıyodur chate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 bende gmail in icindeki chat i kullaniyorum sadece, facebook um yok, msn ide bayadir kullanmiyorum. skype i sadece confcall ve desktop sharing icin falan kullaniyorum. o kadar populer oldumu skype yaw? varmi hepinizin bir hesabi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mr_Hand said: dosya yollayamadığın adam gmaildan veya google+tan falan bakıyodur chate. öle değil ama işte. gayet gtalk'tan konuştuğum adama yollayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar