Meov Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Arkadaşlar, arkadaşımın bir steam accountu var içerisinde gift olarak gelen dota 2 var. Almak isteyeniniz olursa bana öm atması yeterli bilgi için. İyi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 gibi gibiyse satma ,hibe edin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Beraber kullaniyoruzda ben ayda 1 oyun atiyorum, benim olsa direk verirdim ama malesef iste, arkadas tam 50 lira istiyor pazarliksiz almak isteuen olursa araci olucam iste, daha oncede alim satim yaptim patidekilerle =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Bu dota2 muhabbetinde baya bir dolandiricilik vs oluyor birde, referans olarak seagle ve barnaclei gosterebilirim sorarsaniz soylerler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar