Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 google da aratınca buldum.mp3 klip felan var. 2 3 tane şey indirdim.pop felan dinliyorsanız girebilirsiniz.[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 11 Ekim 2004 21:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 o siteyi yapan elemanı tanıyorum :) Paticik.Net ten mail dağıtmayı düşünüyordu. İnşallah öle bişeye kalkışmaz :) Ah be pati abilerim/ablalarım niye almadınız vaktinde. Sonra şöhretinizden yararlanmak isteyen cins elemanlar çıkıyor böle işte :) Her neyse pati abilerim/ablalarım sizi ne olursa olsun tebrik etmek boynumun borcu :) Teşekürler Paticik için :)[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 hatta we hatta sitenin sahibi gelip burda "kardeş site, girin bakın" die reklam bile yapmıştı[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 hadiyin hackliyoz :p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar