streamon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 http://www.trendmicro.com/vinfo/virusencyclo/default5.asp?VName=WORM_SPYBOT.EP arkadaslar netinizi somuren bu trojan silmeniz gerekio antivirus yaziliminizla yada spybot ve adaware gibi yazilimlarla bir bakin bakalim ....silinecekmi microsft dan yeni bir bulletin yayinlanmis...guncelleyin derim .....baglantimi cidden somurdu ...[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Click here ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastSurvivoR Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 xp ye bulasiyo yine demi..[signature][hline]We ,Turks, conquered the world once and the second will be soon... a.k.a SoLidSnake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 malesef arkadaslar elemanlar kontrol falan mi edio kimler sp 2 kullanmio die eger sp 2 yoksa sizde benim gibi ctrl alt del den kapatacaksiniz ...hep ama ...offfff offfffffff[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 böle şeyler bana hiç olmuyor alla alla modemden mi acaba zoomx4 taş gibi :D[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Ctrl+alt+del den bakarken ne diye bakıcaz ismine.Herhalde direk worm diye başlamıyor ismi?[signature][hline]!!! No PaNiC AfTeR PAnDiC !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 SETVER32.EXE[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 bende rsvp.exe diye tanımadıgım bir program var anlamadım ?[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 benim makinada da kadiras.exe diye bişi var modemi kuruyom zırt piyasaya çıkıyo 128 k adsl resmen sömürülüyo delirecem[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 said: streamon, 10 Ekim 2004 10:22 tarihinde demiş ki: malesef arkadaslar elemanlar kontrol falan mi edio kimler sp 2 kullanmio die eger sp 2 yoksa sizde benim gibi ctrl alt del den kapatacaksiniz ...hep ama ...offfff offfffffff Sp2 kurulu değil bende,ama yok?Bence anti-virüs programını ve firewallını güncelle.Sp2 yok diye pek worm gireceğini zannetmiyorum.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 said: LastSurvivoR, 10 Ekim 2004 10:17 tarihinde demiş ki: xp ye bulasiyo yine demi.. hehe.. yaşasın windows 98! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 said: quamor, 10 Ekim 2004 19:49 tarihinde demiş ki: bende rsvp.exe diye tanımadıgım bir program var anlamadım ? "QoS RSVP Provides traffic control on a network using IPSEC and applications that support QoS, and have an adapter that supports it. The QoS Packet Driver installs by default on any TCP/IP connections. I recommend uninstalling it if it is not needed on your network." QoS packet diye bir olay var. Bunu destekleyen bir program yüklemişsin bilerek yada bilmeyerek o yüzden çalışıyor o exe. QoS Packet Scheduler diye bir protocol/service olması lazm network/internet bağlantı ayarlarında. O yüklüyse o yüzden çalışıyor olabilir. Bak burda çok güzel yazılar var servislerle ilgili http://www.blackviper.com/WinXP/service411.htm#QoS_RSVP [signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 11 Ekim 2004 19:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 said: Lind3r0th, 10 Ekim 2004 12:09 tarihinde demiş ki: böle şeyler bana hiç olmuyor alla alla modemden mi acaba zoomx4 taş gibi :D firewall unun açık olmasından. bu tip yeni wirüs/trojanlar bana da hiç gelmiyo çünkü xp firewall umu hep açık tutuyorum, hem de windowsupdate ten hiç bi update yapmadan![signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 ama bomb o zamanda sharing diye bişey kalmıyoki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 sharing dediğin p2p we diğer sistemler heralde? yeni çıkan dc++, torrent gibi sistemleri kullanmadım ama firewall nedeniyle tökezlediğini de duymadım. çok kişi kullanıyo we bu kadar kişinin hepsi firewall suz olamaz[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar