Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 abi double whooper yerdim üniversite 1. sınıftayken falan da trible nasıl yiyorsunuz lan. öküzgibi adamım ben yiyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 ben de kiloluyum tamam ama triple yiyemem mesela ama bi steakhouse götürürüm direk bi arkadaş vardı mesela 65 kilo civarı bişeydi adam kfc bucket ı tek başına yiyodu resmen videosu falan vardı bulursam atayım buraya hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 35 kiloyum steakhouse menü doyurmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 tendercrisp spicy + 2 ekstra peynir + ekstra hardallı elma dilimli patata 9'lu king nuggets son olarakta soğan halkaları + ice tea şeftali 1 barbekü, 3 ranch, 1 buffalo, 1 ketçap iş görür! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 1 tavuk burger menü (büyük seçim) 3 tavuk burger. Burger'ler hardallı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 barnacle said: 35 kiloyum steakhouse menü doyurmuyor. sadece toşakların olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 riglous said: 1 tavuk burger menü (büyük seçim) 3 tavuk burger. Burger'ler hardallı. tam fakir işi ya ahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okazyon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Günlerdir merak içerisindeyim, bu adam ne yedi? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 burgerde tercih mi yapılıyo. hepsi bok tadında değil mi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 olay yeşilyurt davasına dönüyor giderek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar