saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 selamlar arkadaşlar ,şimdi sorunum çok ilginç,laptop i7 işlemcili 8 gb ram gt420m cuda ekran kartlı asusun bir laptopu,problem şu arkadaşlar,şehiriçinde 10-15 fps,şehir dışında 15-25 arasında dolaşıyor,ve driver son update edilen driver,ayrıca ısınma problemi vardı onuda ufaktan hallettik gibi fakat yine aynı fps ler havada uçuşuyor yardımcı olabilecek varsa teşekkür etme babında bir monica blcci fotoğrafı koyabilirim belki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 420m ile normal o fps'ler, shadow 'u off a getir daha iyi performans alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 breh kaldır çöpe at diyosun laptopu yani :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 işin sırrı m oluşunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 şehir içi çok yakması normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 nomsaR said: işin sırrı m oluşunda. ben o mobility nin ta:S ,hayır ihtiyacım olmasa niye masaüstünde oynamıyım manyakmıyım ben,fakat çok mobil adamım ben :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Mobility kartlarda nvidia da 540m den aşağısı, atide hd5650'den aşağısı sıkıntılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 neyse gene kışta sayılırız oyna oynayabildiğin kadar, yazın hiç 1 fps ye kadar yolu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar