RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Nasıl başlık ama :) Vallahi güzel bir tarif vereceğim süper oluyor Malzemeler: 1 adet Nescafe ice 2 tatlı kaşığı toz kakao 1 adet kavanoz yada shaker 2 adet buz 1 adet winston light (olmazsa olmaz) Yapımı: Nescafe ice i ve toz kakao yu kavanoza dökün yada shaker a buzları koymayın ama güzelce çalkalayın isteğe göre içine biraz şekerde fena olmaz ii ce karışıca buzları atın güzede bi bardağa koyun şimdi odanıza geçin bi tane winston çıkarın kibrit isteğe göre çakmak hatta züppe pardon zippo ile yakın ve başlayın tüttür iç olayına afiet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahja Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 ıgrenc oluo walla ben yazın hep ıctım sımdı aklıma gelınce tıksınıom ueeeeeeeeeee:d[signature][hline]because I am broken when I am open I don't feel lights when you go away... amy lee & seether Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Yapma bea :( Bence çok güzel sen fazla karıştırmamıssın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Kahve dediğin sıcak olur. Sıcak içilir. Sudan başka birşey konmaz içine.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 eskiden nescafe klasikle yapardık daha bi düzel olurdu.. daha köpüklü falan.. onun da tarifi pek farklı değil: tercihen 500lük pet şişenin içine 1 çay bardağı kadar süt, isteğe göre şeker, *nescafe klasik*, bolca buz... kolun ağrıyıncaya kadar çalkala (zaten bir süre sonra şişe tamamen köpük dolacak) kocaman bi bardakta pipetle içilmesi tercih sebebidir. nescafe ice'a bin basar!!! canım çekti be eve gidince ilk iş hazırlıycam kendime ;)[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahja Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 said: RedallHoor, 12 Ekim 2004 14:51 tarihinde demiş ki: Yapma bea :( Bence çok güzel sen fazla karıştırmamıssın hayır bea sıcaga alısınca soguk garıp geldı[signature][hline]because I am broken when I am open I don't feel lights when you go away... amy lee & seether Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 ben ara ara yapıyorum bunu karıstırırken buz koyun sonra badaga doktukten sonra yine buzları doldurun sonra ohh[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MilleR Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 said: Alexi_Septimus, 12 Ekim 2004 14:56 tarihinde demiş ki: Kahve dediğin sıcak olur. Sıcak içilir. Sudan başka birşey konmaz içine. yapma yapma nescafe ice da cok guzel... bugun 3 tane arka arkaya ictim zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 mümkün olduğunca soğuk olmalı tabiki bunu çok sıcak bir günde içerseniz hastası olursunuz.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar