ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Toshiba a-350 22z model bir laptop bulunmakta. Laptopun bataryası yakın zamanda çıkarılıp yeniden takıldı, takıldığı yerde herhangi bir problem gözükmemesine rağmen şarj etmiyor. Farklı prizlerde denendi, yine de düzelmiyor. Şarj aleti takılıyken laptop çalışıyor, güç göstergesinde de "plugged in, not charging" yazmakta. Batarya mı öldü acaba, yoksa bu problemi çözebilecek bir şey var mıdır? Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 batarya yada adaptor oldu buyuk ihtimalle batarya ben o sekilde yaklasık 6 ay kullandım hayattan sogutsada mumkun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Pil tamamen bosalmissa bi 15-20 dk o sekilde yazabilir sorun yok. Sonrasinda duzelir. Hic yazmiyorsa pili cikar tekrar tak. Pilin 1-1,5 senelik ise olmus olma ihtimali var. Yenisine bak. Son olarak, sarj cihazinda sorun olsa kapanir o makina. En azindan uyku moduna gecer. Sorunun buyuk ihtimalle pil ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Teşekkürler öncelikle, pili tekrar çıkarıp baktık, şarj da oluyordu uzun süredir ama değişiklik yok; pil de 2 senelik falan, herhalde pil öldü diye tahmin ediyorum. Pil değiştirmek için teknik servise vermeye gerek var mı sizce, o arada fan temizliği falan yapılsın diye; ama Toshiba teknik servisi oldukça kötü diye biliyorum. Yoksa direkt gidip modele uygun pil mi almalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar