coamenel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 malzemeler bisküvi tereyağı limon krem peynir pudra şekeri limon krema süt bisküvinin paketini iğneyle delin ve havasını boşalttıktan sonra un ufak olana kadar merdane varsa merdaneyle yoksa elinizle kafanızla bir şekilde ezin sonra erittiniz 100 gr yağın içinde biraz kavurun rengi iyice kahverengi olunca iki çorba kaşığı pudra şekeri ekleyip yedirin. hazırladığınız bisküvileri folyo ile kapladığınız kaba artık tava olur cezve olur borcam olur sizin psikopatlık derecenize göre değişir herneyse döküp dibine yapıştırın ve buzdolabına atın 1-1.5 saat kalsın o orada. kremayı kabartana kadar çırpın sonra üzerine peyniri ekleyip karıştırın ve 3 çorba kaşığı limon suyu ve 1.5-2 su bardağı sütü ekleyip isyan edene kadar çırpın. sütü yavaş yavaş yedirin kıvamına karar verene kadar eklemeye devam edin ilk bir kaç denemede folloş edebilirsiniz ama eliniz alışınca on numara olacaktır. buzdolabında dinlenen bisküvilerin üzerine döküp şekil şetrefil verdikten sonra 1-2 saat buzdolabında dinlendikten sonra yutabilirsiniz. afiyet olsun bal şeker olsun löp löp et olsun :D
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 son imaj ibretlik olmuş kardeş, eline sağlık.
coamenel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 nomsaR said: son imaj ibretlik olmuş kardeş, eline sağlık. fazla fazla malzeme alın bitince de yaparsınız diye koydum heralde :D
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 HAcım o limon suyu değilde limon kabuğu rendesi olmasın ?
Öne çıkan mesajlar