Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 nası yagıyo bole hey masallah yarın sakaryaya gidecem işallah devam etmes yol 3 saate fln cıkarsa eziyet gibi gelir durum raporları: istanbul-bahcelievler : durum vahim sakın cıkmayın dısarı[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 saatin birinde kim nereye cikiyor. [Bu mesaj dom tarafından 12 Ekim 2004 01:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 geccevardiyasi heryerde[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 burda da gök gürültüsü falan baya var[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Yağmurdur yağar.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Feci gümbürdüyor.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 üsküdar/ feci yağıyor.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 tuzla - burda damla bile yok[signature][hline]Fencer Ferhan-Selpak Selim-Hizli Hikmet-Tuborg Turgut-Bülten Bülent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Izmir/Karşıyaka - Tam balkona Cıkıp Dışarı bakılcak Bir Hava war .. (Sessiz,Durgun nede Soğuk) ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 burda gök gürlemeye basladi.. geliyo heralde[signature][hline]Fencer Ferhan-Selpak Selim-Hizli Hikmet-Tuborg Turgut-Bülten Bülent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 oyoyo sahrayicedid te deli deli yagiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 erenköyde başladı şimdi ama ne başlamak. bi şimşek çakıo yer yerinden oynuo. alarmlar çalıo paso.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 İzmitte hava güzel baya, hatta bu gece pencerem açık yatarım heralde. Sakarya da pek farklı olmaz.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konu Raporu: Meram/Konya sibirya havaları başladı.Güzelinden donuyorum...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Yarışa Gittim Gelicem!10 Ekim Alanya,14:00 Enough of this Sunday stroll,Lets Hurt a Little Bit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 kar var mı kar orda mumi?[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 yagmurun boku cikmis durumda burda :D[signature][hline]Fencer Ferhan-Selpak Selim-Hizli Hikmet-Tuborg Turgut-Bülten Bülent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 ben hayatımda böyle parlak şimşek görmedim abow!! yarın işe okula gidecek yola çıkacak olanlara kolaylık versin[signature][hline]Server is busy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 allahtan kampüste kaliorum iki adim yürüyüp binaya giricem.[signature][hline]Fencer Ferhan-Selpak Selim-Hizli Hikmet-Tuborg Turgut-Bülten Bülent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 sende sabancıdayım deme[signature][hline]Server is busy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Perşembeye kadar yağcakmış hey allahım..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 said: RaVena, 12 Ekim 2004 01:15 tarihinde demiş ki: Izmir/Karşıyaka - Tam balkona Cıkıp Dışarı bakılcak Bir Hava war .. (Sessiz,Durgun nede Soğuk) .. Baktım.. İlginctir Agustos bocegi sesi duydum ehueh... Bu arada IZMIRDEDE YAGMUR YAGSINNN ama haywan gibi degil ufak ufak guzel guzel agir agir...[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 said: Prawler, 12 Ekim 2004 01:35 tarihinde demiş ki: kar var mı kar orda mumi? karı bu mevsimde göremezsin hoca ;)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! 00:00:00:00:01 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 görüyom ben burda karı :P[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Tobeneuzu! :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Valla hiç okula gidesim yoktu. Kusra bakmasınlar. Yağmurlu günleri evde geçiriyorum ben.[signature][hline]Not all vampires suck blood. Not all of them die for love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar