lurthz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Evet lv 27 oldum hala bunun ne ise yaradigini bilmiyorum ileride acilcak diyor galiba da nasıl olucak fikri olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 soyadı act 1 questlerını bıtırınce gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 oyun kaç act? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 chapter 1 bitince açılıyor, yaratık öldürdükçe tüm karakterlerin ile legacy xp alıyosun level atlıyo, şu an sadece tüm karakterlerin aynı soyadını kullanıyor onun dışında ilerde eklencek legacy customisiation ability falan varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lurthz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 saolun zamanla bakıcaz artık peki bu pvp deki rank sistemi ne ise yarar? su an sadece valor point alabiliyorum mark badge fln var ama alınmıyo suan sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar