Albert Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Evimde 2 bilgisayarim var, arada bir arkada$lara bir iki sey gostermek icin sphere acmam gerekiyor. Internet baglantisini diger bilgisayardan aliyorum ve o cok yava$ uo kaldirmiyor.. Kablo'da benim odama kadar uzamadigi icin bu bilgisayara alamiyorum (u$engeclik sux :p) $imdi ben odamdaki bilgisayarimdan sphere actigimda adamlara girebilmesi icin nasil ip verecegim. Biraz ara$tirdim ama router falan dediler bu konu ile ilgili bilgim yok. Bana bu konuda gercekten destek olabilecek biri var ise lutfen bu baslik altina yardimlarini bekliyorum. P.S: Lutfen bu konuda bilgisi olanlar yazi yazsin.[signature][hline]Love is a name, Sex is a game; Forget the name, Play the game. -Math- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Ana bilgisayarda olman lazım dışarı verebilmek için... veya al pc'ni arkadaşlarını evine götür :)[signature][hline]- Imaginary UO Shard - http://www.imaginaryuo.com MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 ip yerine bilgisayarının ağdaki ismini verebilirsin. Mesela bizim bi catida bir asagida bilgisayar var , Catidaki : Cati Digeri : Salon Salondan çatıya bağlanmak istersem LoginServet=cati,xxxx[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Heren iyi dedinde benim okuduğuma göre dı$arı açmak istiyor sphere'i...[signature][hline]- Imaginary UO Shard - http://www.imaginaryuo.com MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Ha evet ben aynı evdeki iki bilgisayar gibi anlamışım kusura bakmayın. Yani sen kısacası , kablo yetersiz olduğundan ve internet diğer bilgisayarda yavaş çalıştığından dolayı internete düzgün bağlanamıyormuşsun gibi bir şey algıladım , kablo.net kullanmadığımdan bu konuda bilgi sahibi değilim[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 yok mu yani bunun bi caresi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenixAlfa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 var ..wireless (kablosuz teknoloji) kullan ama bu sana pahalıya patlar.. sen bir hub al kablo döşe daha az maliyet..Eğer modeminde dağıtıcı özelliği varsa (router denen şey) ..kabloyla bağlarsın. Tabi ethernet kartı olması lazım...Kablo 20m yaklaşık 8 milyon.. ethernet kartı *2 = 40 milyon. hub =32 milyon (http://www.bascuda.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&pId=485741&aType=product&catId=2857 ... hesablamasını yaptım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bief_Lord Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 İlk Basta Bir İnternete Baglanıyorsun Sonra İp Buluyorsun Su Sekilde Başlata Tıklıyorsun Ordan Çalıştıra Giryorsun Sunu Yazıyorsun winipcfg Bunu Orda İp Yazıyor Onuda Arkadasına Veriyorsun Giriyor.Bu Kadar Tabi Sphere Daki Ayarları Yaptıysan...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar