Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Agdaki ba$ka bir bilgisayari kullanarak sphere acmak.

Albert

Öne çıkan mesajlar

Evimde 2 bilgisayarim var, arada bir arkada$lara bir iki sey gostermek icin sphere acmam gerekiyor. Internet baglantisini diger bilgisayardan aliyorum ve o cok yava$ uo kaldirmiyor.. Kablo'da benim odama kadar uzamadigi icin bu bilgisayara alamiyorum (u$engeclik sux :p) $imdi ben odamdaki bilgisayarimdan sphere actigimda adamlara girebilmesi icin nasil ip verecegim. Biraz ara$tirdim ama router falan dediler bu konu ile ilgili bilgim yok. Bana bu konuda gercekten destek olabilecek biri var ise lutfen bu baslik altina yardimlarini bekliyorum.

P.S: Lutfen bu konuda bilgisi olanlar yazi yazsin.[signature][hline]Love is a name, Sex is a game;
Forget the name, Play the game.

-Math-
Sosyal ağlarda paylaş

Ha evet ben aynı evdeki iki bilgisayar gibi anlamışım kusura bakmayın.
Yani sen kısacası , kablo yetersiz olduğundan ve internet diğer bilgisayarda yavaş çalıştığından dolayı internete düzgün bağlanamıyormuşsun gibi bir şey algıladım , kablo.net kullanmadığımdan bu konuda bilgi sahibi değilim[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG
Paticik StarCraft Forumları
Sosyal ağlarda paylaş

var ..wireless (kablosuz teknoloji)
kullan ama bu sana pahalıya patlar.. sen bir hub al kablo döşe daha az maliyet..Eğer modeminde dağıtıcı özelliği varsa (router denen şey) ..kabloyla bağlarsın. Tabi ethernet kartı olması lazım...Kablo 20m yaklaşık 8 milyon.. ethernet kartı *2 = 40 milyon. hub =32 milyon (http://www.bascuda.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&pId=485741&aType=product&catId=2857
... hesablamasını yaptım :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...