diablotg Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 [ITEMDEF i_deed_teach] ID=i_deed Name=Teach Deed SKILLMAKE=Inscription 98.0 on=@DCLICK dialog d_teachmenu [DIALOG d_teachmenu] 0,0 page 0 falan yapıorum ama deed 2 kere tıkladığımda hiçbişi açılmıor ???[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 UAHUauhauha ulan varya bayadır hiç bu kadar gülmemeiştim . Çok orjianlya . Neyse şimdi millet daga geçtiğimi falan zannedicek . Arkadaşım tamam guselde sen dialogda cıkmasını istediğin resizepicleri belirmemişsinki dialog cıksın :) bak soyle mesela ON=@Dclick src.dialog d_eşşekmenüsü return 1 [DIALOG d_eşşekmenüsü] 0,0 page 0 resizepic 0 0 3000 300 300 mesela yukarıdaki gibi senin isteğe bağlı olarak menu saysıı belitmen lazım . Umarım yardımcı olabilmişimdir .. Elinde başka menusu olan scp varsa oradan bakarak yardım alablirsin Kolay Gelsin [signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 09 Ekim 2004 23:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 pardon yazmayı unutmuşum kısa olsun die geçiştirdim ama Resicepic Gumppic yani onlar hepsi eklenmiş vaziyette[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 on=@dclick src.dialog d_teachmenu denesene bi[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Ozaman nedeni text atmamışındır [DIALOG d_düdük] 0,0 page 0 resizepic 0 0 5120 300 300 resizepic 12 10 280 280 text 25 25 66 0 ======= < işte bundan yoksa çalışmıyo bundan olabilir ... ha bu arada bunuda unutmayalım :) [DIALOG d_düdük TEXT] hasan ogün yürüyodu sorna arkasından biri şiş dedi . arkasını döndü baktı hacı bakkal . Hacı bakkal dediki lan bizim bakkala baban borcunu nizaman ödicek . O baban olacak hirgeleye soyle tez zımanda borcunu gapatsın yoksa ben onu gapatacam . Gibi bişide yazmayı unutma[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 10 Ekim 2004 00:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderSDangeR Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 said: [b]Black_Lupin, 10 Ekim 2004 00:15 tarihinde demiş ki [DIALOG d_düdük TEXT] hasan ogün yürüyodu sorna arkasından biri şiş dedi . arkasını döndü baktı hacı bakkal . Hacı bakkal dediki lan bizim bakkala baban borcunu nizaman ödicek . O baban olacak hirgeleye soyle tez zımanda borcunu gapatsın yoksa ben onu gapatacam . Gibi bişide yazmayı unutma muahahha *yarılırrr* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bief_Lord Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Black_Lupin Guzel Yazmısın Ben Yazacaktım Eywlah...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar