LeBaaL Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 22:39:e0:Client connected [Total:1] from '127.0.0.1'. 22:39:e0:ERR Login NO Account 'deneme' 22:39:CRITICAL:Exception code=0c0000005, addr=02784c, in Main Loop 22:39:e0:Client disconnected [Total:0] zorm dll yüklemeden önce herangi bir sorun yoktu tahminimce acc dosyasına ulaşamıo nasıl hallocağı hakkında bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim... 3 saattir uuraşıom yapamadım errror sebebini biliosanız oda yeterli olur şimdiden tşkr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 şu genel bilindik adıyla bi dll var zorm dll bunu kullandınmı serverında ekledinmi bunu eğer eklediysen sphertables.scp yi aç hemen aşada [OBSCENE] diye bi satır olucak onun altına ezik lamer vs gibi bişiler yaz spheretables.scp yi kaydet ve kapat sonra serverını tekrar aç kontrol et bakalım girebileceklermi. bi üst konuda bunu yazmıştım tekrar yazmaya üşendim copy paste ettim kusura bakma[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 ya asıl benim hatam aramadım :( topic silinirse memnun olcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar