Larethian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 1.0 revisiondan neden daha iyi ? bence öncelikle 55i çalşıtırdığımda makinamda %98 işlemciyi yorarken 1.0 da %9 gibi bir rakamda kalıyor. Playerların maximum sunucu üzerinden alıp verebileceği byte ayarını yapabiliyorsunki buda lagı azaltmada kullanılabilir. Speed ve inj kesinlikle yok . 3-4 tanesi haricinde tüm skiller çalışır durumda. Aos destekliyor say say bitmez...[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Laret ben Sphere 55iR4.0.2 ile maximum -azami durumlarda- %9-10 cpu usage yiyorum 100 player varken %98 derken bi 8 fazla yazmis olmayasin :) default 55i'ye lafim yok ama R4 serisi saglam, hele ki 4.0.3'te long byte'a gecmisler, tahminimce o dahada azalir (islemci p4 3.0ht)[signature][hline]Bana mutlulugun resmini cizebilirmisin?[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 revision serisi 55i nin devamınız. oldukça basit değişikliklerle sorunsuz olarak bu versiyona geçebilirsiniz. Nebula'nın tüm custom scriptleri ile birlikte geçmesi 2 haftasını aldı. Ocak 2003 ün yaklaşık 4 katı kadar custom script sahibi olduğumuzu düşünürsen, geçişin oldukça kolay olduğunu görebilirsin.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 55R > 1.0 Bunu kabullenmek istemeyen Damian ve tayfası dahi kabullendi. Yasadışı dedikleri, insanları mahkemeye vermek ile tehtit ettikleri, pek çok siteyi kapattırdıkları server için şimdi anlaşma yapıp 0.56 adı ile çıkarmaya çalışıyorlar.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 aslında türkiyede çoğu kişi 55i kullanıyordu devamıda gelince ona geçiş yapmak daha çok sardı milleti bence o yüzden 1.0 dan ii kimse oluşturduğu bir serverı bırakıp yeniden scp yazma işine girmek istemezdi o kadar sistemi zar zor oturt sonra kapat o serverı herşeyi yeniden hazırla başka bi versiyonla sadece serverının adı aynı kalsın yoluna devam et zor birşey bence hem oyuncularda hiç hoş karşılamıyor bu kökten değişikliği yani bizler:)[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 4.02 kullan tek ore'lerde cıkıor sanırım[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4bozo4 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 ya arkadaslar elestırırler ıcın cok saolun sphereshard ta 1.0 ı bulamadım tam full lınkını verırmısınız full derken bazılarında bır kac dosya eksık oluyor da onu kastıyorum... (Bi Zahmet)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 www.uogame.net bak bi olması lazım[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar