Wacky Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Başlığa aldırmayın. Herkes nerde oynuyo onu öğrenmek istedim sadece. Geçenlerde açtırdım boş duran account umu. Atlantic te char vardı zaten ben de aynen devam ediyim bari dedim. Inşallah kaçmadınız europa ya? =)[signature][hline]Hatırlar mısın bir aralar OSI' de etrafa para saçan onurlu bi mage vardı.... VERİN LAN PARALARI GERİ! Trust in my self-righteous suicide. I cry, when angels deserve to die. Phann - Exca/Hib Edit: Tek bir harf hatası... kimse mükemmel değildir ;p [Bu mesaj Wacky tarafından 09 Ekim 2004 06:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 bana oyle geliyo ki artik eu da atlden cok turk var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 azmo ne bahtsız adamsın bugün başlayacaktın ama pingler 1300-1400 olmuş euda :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konu başlığı ile bağdaşmasa da, heryerde uçmuş durum da ping'ler. Yoksa yine okyanus altında ki bağlantımız mı dağıldı acaba? Tam herkes gaza gelmiş, tam herkes yeniden hesaplarını aktive etmişken, TTNet sağolsun koydu son noktayı. Gelelim kadınların nerede olduğuna, bende hem atlantic'de hem de EU'da charlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 dün bu lag yüzünden yediğim res-kill'in,doomun kalebodurlarının üstündeki ceset sayımın haddi hesabı yoktu.sinirlerim bozuldu.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 kıbrıstan pingliyorum cevap gelmiyor bile heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 2 günlük bakımda hatlarımız haftaya düzelecek işallah.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 kibris atl 323 eu 322 :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 hoca evde falanmısın yoksa yurttamı kalıyosun yurtta her yeri blocklamışlar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 evdeyim dedigin gibi her bir yere block var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar