Marty Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 samaella said: genetik o biraz. burdan konuyu asyalilara gotururuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 e abi bu ulke senelerdir cinden suni kizlik zari ithal etti turlu sebeplerden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Kutularla tc yazılmamış, bence uydurma haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 yok ama kule filan yapmislar ya kutulardan yine bir el emegi goz nuru var simdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 benjani said: said: canım ben 1200(fleb yöntemiyle yaptı) verdim muayene parasıda içinde bukadar param vardı anlattım durumu oda sağolsun anlayışla karşıladı ...şunuda söyliyim çok uğraştı yaptığı herşeyi tek tek anlattı bana ameliyat esnasında konuşarak ameliyat oldum resmen vajinanın içini daraltmıyo çoğu doktor sadece yeniden kızlık zarı yapıoo ama benimki vajinanın içinide tekrar eski haline döndürdü daraltabildiğim kadar daralttım dedi... kadın hem diktirmiş, hem daralttırmış.nasıl bir geçmişi varsa, yazık kocaya. 6600 kel adam videosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 kocasinin penisi kucukmus demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 dana22 said: e abi bu ulke senelerdir cinden suni kizlik zari ithal etti turlu sebeplerden.. Cokomantis said: Kutularla tc yazılmamış, bence uydurma haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 senko said: kas sonuçta yaşlandıkça illa o da esnekliği kaybediyordur ama çok seviştim o yüzden hangar gibi oldu diyen var mıdır, sanmıyorum. Sunu sen yapma bari be adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Cokomantis said: Kutularla tc yazılmamış, bence uydurma haber ay güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 bunlar ne ki gerçi, hayatta uğruna ölürüm diyene güvenmemek gerek. bu hayatta kimseye güven olmaz gençler o yüzden ULTİMA ONLİNE HAYAT OFFLİNE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar