_Spartacus_ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Yarı finaller oynanıyor: http://www.gomtv.net/ Genius, Alive'ı 3-0 yenerek ilk finaline çıktı.
inyourmind Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Adam nickinin hakkını veriyor...Son iki maç neydi öyle nasıl bir void microdur nasıl bir immortal kullanmaktır..
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Snipe nerfünden sonra vikinglerle, iyi tank pozisyonuyla falan BL/Infestor'ın tutulabileceğini düşünen varsa DRG vs Gumiho 3. maçı izlesin.
inyourmind Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 _Spartacus_ said: Snipe nerfünden sonra vikinglerle, iyi tank pozisyonuyla falan BL/Infestor'ın tutulabileceğini düşünen varsa DRG vs Gumiho 3. maçı izlesin. Ordunun yarısı maini alacağım diye yırtınmasa o saldırıyı tutardı...Zaten DRG kaba tarafının zoru ile aldı maçı.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Tutamazdı. Dropta 20 civarı marine marauder vardı. Karşıda 7-8 broodlord + infestor varken 20 tane marine marauder'ın etkisi 0 olur. Tam tersi o dropla çok büyük hasar verdi. O dropu yapmasa yakın bile olmayacaktı.
inyourmind Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 _Spartacus_ said: Tutamazdı. Dropta 20 civarı marine marauder vardı. Karşıda 7-8 broodlord + infestor varken 20 tane marine marauder'ın etkisi 0 olur. Tam tersi o dropla çok büyük hasar verdi. O dropu yapmasa yakın bile olmayacaktı. Orada yeterli sayıda viking yoktu bile zaten ki corrupter'ları adam akıllı kullanamadı bile.Zaten main ile uğraşacağım diye o saldırıya focuslanamadı iki oyuncuda biri pf'e snipe'lamış bl'ları diğeri hive'a snipe'lamış dropu DRG ne corrupter'larına baktı ne de Guhimo yetersiz viking sayısına.Ki maindeki bir kaç marine'ini alttaki infestor'lara snipe'lasa o vikingleri öyle kaybetmez ve tankları unsiege etmesine gerek kalmadan arkadan gelen orduyu tutabilirdi.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 BL varken drop yaparsın; çünkü marineler ana savaşta 0'a yakın iş yapar eğer infestorları EMP'leyecek ghostların yoksa. Bunu her master seviyesindeki Terran bilir. O dropu yapması hiçbir şekilde diğer savaşı etkilemedi. O dropu yapmasaydı Zergün onlarca ling baneling ve roachunun o dropu durdurmak yerine PF'in oradaki savaşa ekleneceğini de unutma.
inyourmind Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Tamam işte ben de onu vurgulamaya çalışıyorum.Drop'u yaptığında bir çok ling roach orada idi yani pf'in orada saece 2-3 infestor bl ve corrupter'lar vardı.DRG drop'u tutacağım derken bl'ları pf'e snipe'ladığında main'deki ordusu ile pusha çıksa alabilirdi.Çünkü aşağıda tutacak bir şey yoktu unutma ki droptan sonra arkadaki ordu geldi ve banelerle kafa attı.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Tamam da Gumiho'nun arkada sadece bir avuç marine'i ve tankı vardı onlarla infestorları snipe'laması imkansızdı eğeer DRG zamanında görür ve bir fungal atarsa. 7-8 brood lordun ve üretecekleri broodling sayısını küçümsüyorsun.
inyourmind Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Şaka bir yana 20.12.2012 gerçek olabilir GSL finalinde terran olmayacak lan...Şaka gibi !
Oymanq Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Böhü böhü böhü baybety göz yaşlarına hakim olamaz ve Drg finale kalır. Bütün zerg alemine kutlu olsun.
inyourmind Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Evet bugün ne öğrendik Queen yeo wang demekmiş...
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 cok güldüm onlara ya, hadi bakalım slayers ogs'i dövücekmi yine. bu sefer mc ve nada yok, ama hero var bakalım bakalım
Seaa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 son dakkada açtım da MMA yenildi mi bana mı öyle geldi :D
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Final başladı: http://www.gomtv.net/live/
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 hayret neden kimse final hakkında yorum yazmamış :D
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Cuce said: kacırdım ben ya dalmısım diablo 3'e Aynen:D
Kaede Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 son maça yetişmiştim ben genius 2 kere net 3-3 e taşıyabilecekken oyunu korku ve kararsızlıktan zıçtı batırdı önceki oyunlar çok iyiymiş ama bilemiyorum
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 ilk oyunu izledim mükemmel bir timigle kazandı, o oyunu kazanması için o timingle saldırması gerekiyodu öyle yaptı ve kazandı ::o
Mortis Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 2 kere base trade muhabbeti oldu 2sinde de kararsız kaldığı için kaybetti adam yoksa harbiden ii oynadı genius
Cuce Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 ya sanki böle cok sahane maclar cıkması gerekiyomus gibi geliyo geniustan ama böel bi garip yapıyo, hiç ısınamıyorum admaın oyununa böle bi sevimsiz oynuyo. ne bileyim bir hero bir white-ra oynadığında bildiğin hemşerim sendemi bizim kabiledensin diye sormak istiyorum zealotlarına.
Öne çıkan mesajlar