cenx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 geçen gün server çok kalabalık git bi kave iç gel biraz dolaş hava al dedi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 yavaş yavaş öldüm diyosun da drone yok muydu? patlatsaydın webleyenleri. t3 ile yada daha genel olarak speed tanking yapan herhangi bir gemiyle görev yapacaksan ilk webleyenleri patlatman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Suark said: oha bizi mi almıolar ahahahh. peki biz niye + yız bunlarla? Yok ya biz onları almıorz artık fleetlerimize (belirli günler dışında). Bide + değiliz. Neutrler bize. Ama biri yardım istediğinde diğeri yardıma gidiyo hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leila Kanz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 ilk ravenim patladiginda (2004 yilinin sonlariydi) gozlerimden yas gelmisti, hatta creed hatirlarmi bilmiyorum, chatten "olm derin derin nefes al" filan diodu ahauhahah gecmis olsun bi loki gider biri gelir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Hangi corp a görev yapıyordun ki patladın_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Dert; Brutor'a görev yapıyorum.Sağlık olsun diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 başlıklar ardarda çok iyi olmuş yalnız :)) geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 "Leila Kanz" said: ilk ravenim patladiginda (2004 yilinin sonlariydi) gozlerimden yas gelmisti, hatta creed hatirlarmi bilmiyorum, chatten "olm derin derin nefes al" filan diodu ahauhahah gecmis olsun bi loki gider biri gelir :) AHahah yaş geldi lan gozumden ahaaha demek ki sonradan boyle kaşar oldun oyunda Neler patlamadi saglik olsun otekiler patlamaz insallah : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar